Monday, July 2, 2012

PA MAMA ♥

bagus jugak budak ni dtg opis 
jalan jugak kerja mama 
klu mama asek ngadap PC sampai tak de wat pepe
almaklum la boss takdak
bila die konker mama pi wat kerja macam filing, kemas² sikit bilik boss tu 
ye la dah tak leh nk ngadap dah ade pengganti 



saja penuhi permintaan si anak yg dah lama nk dtg ke opis mama
nk work jugak katenya 
sudah bosan asek ke skool aje


Note : punca asal aku tak BW ptg² gini

11 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

sama cam balqis ni, asal pi opis mamanya mesti bukak PC then bukak youtube cari citer tom& jerry

eima said...

@Anje a.k.a Mama_Balqis

cni youtube kena blocked la..klu tak mudah la kerja tak de org nk suruh layan die .... byk games lupa bw ...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sama la kalau zaquan dtg opis mama dia, mmg pc kena konker ngan anak..

Kesuma Angsana said...

kkdag ade juga bawak anak2 dtg ofis.. lepas tu masa balik semua komplen letih! ha baru tau rasa penat seharian kita bekerja

Bionic women said...

wahhh..fahim cari pengalaman nak letak dalam resume nnti..hahaa..

bunga_rose said...

fahim goodboy takpe la bawak ofis... kimi klu bawak maunye gegar floor ni dia lari sana sini hiihhi

~aSHa~ said...

bleh jadi bos bila besar nanti ni..

Papa Mifz said...

kecik2 dah rajin nak membantu mama yer...bagus2...;)

Nad @ MamaZN said...

zakwan selalu gak masuk opis mama die, hihi
opis = dapur :)

mamalieyna said...

sesekali anak melepas giant ye..giant nak work...arif lama tak singgah opis mama dia..

deelira@deeliraz said...

esok fahim dah keje.. fahim akan rindu nak p school plak tau.. cam mama skrg.. ce tanya dia.. dia nak g sek balik tuuu hehe