Tuesday, July 3, 2012

Tgh² Malam dikejutkan dengan aksi manja

moment yg sgt menyentuh perasaan 

tgh pagi tadi dlm kul 3.30am
fahim mengigau ke ape tak sure
"amma, nape tak wat susu byk tuk ayim"

dgn sikit kemalasan aku bgn buat susu utk si abg
dgn mata separuh tertutup aku nampak si adek sedang menyusur laju  sambil mata tertutup ke arah abg 
letak pala elok je atas perut si abg
kemudian tido

aku terus segar sbb nampak aksi si adek tu 
rupenye dlm tido masih mencari si abg
sebelum² aku cuma slalu prasan tiap kali bgn tido mesti nk pi menempel kat abg
golek², korek² muka abg, tarik² rambut





tp keadaan ni tak bertahan lama ...fahim abis je susu die megiring jatuh tergolek si adek 
terus aku amik adek letak kat sebelah aku 

alisha ni mmg manja betui ngan abg die 
tu je la kawan die kot



Note : sanggup tu mama menggagau HP tgh² mlm ...hehehe

14 comments:

~aSHa~ said...

ala sweetnye....manja dgn abg dia rupanye....sweet sungguh

Woofer Storm said...

comel je budak2 ni tdo.hehee

salam kenal sis..follow sini^^

@e_da said...

so sweet 2 beradik ni.. katala kalau berjauhan mesti diorg merindu.... abg lak elok tak marah adik atas perut dia

Bionic women said...

alahainya..suweeeeettt sangat.
sayang betul alisya kat abang dia.
faheem pun bertahan jugak adik dia baring atas perut.
suweeetttt laaaa

MRS. K said...

suwiitttttt

syawalsimpsons said...

mmg sangat sanggup la weiii..baguih demo ni..kalo aku tak terPK dah mana aku punyer kamera HP bagai dah...

Si Matatajam said...

Seronok M tgk gelagat budak2 ni... Nnt besaq bila depa tgk blog ni mesti pakat dok gelak. Hi hi..

Kesuma Angsana said...

seronok tgk budak2 tgh membesar mcm ini. walau penat tp x terasa dngan kecomelan they all ni hehe

azizah :) said...

wah manja gan abg rupanya.. seronoknya...

mamalieyna said...

alolo...sweetnye..nmpk sungguh kemanjaan adik n abang.. kalau arif dgn adik dia, garang betul..kalau time dia main kena kacau, kena marah si adik..mgkn sbb boy sama boy kot..tp sayang tetap ada..hehe~

Nad @ MamaZN said...

comey...!
sweet banget!

bunga_rose said...

betol wehhh sweettt.. eqal tak tido atas abg dia, tapi dia pi kat abang dia, dia cakar muka, tarik rambut sampai abang dia tgh tido tu nanges haahahah

deelira@deeliraz said...

sweetnyaaaa...

Cute Mum said...

comelnya mereka.. camnielah uyun dengan abang dulu2.. hih..