Wednesday, August 8, 2012

AKu Jarang Nak Kan Sesuatu tp bila nak Cam ni la

esok aku nk bw kereta la 
sbb tiap kali pi satu kedai tu slalu je takde stok 
strees tul 
hari ni terdetik nk call kawan aka blogger 
die nk pi, tp tak leh nk pickup aku la plak sbb die pi ngan boss die
enPanjang plak blk slalu dah petang 
then mlm br leh pi kedai tu ...mmg la out of stock la 
klu ade pun warna langsung tak cun.....


kejadian ni buat aku cukup down
dah la skrg ni aku cam addicted sikit ngan brgan tu ....


Note : tgh pujuk hati ..kite tgu esok ....


16 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Fareeda lettew..

Eima..aku punya tudung pun tak dpt lagiii..ko g dulu..ada stock roger boleh? ngehngeh

@e_da said...

wah apakah itewww?

♥cikmOt♥ said...

tak dapat nak nolong...aku kedekut

MizzTina said...

barang apa tu?? share la..

eima said...

@Shinnaz Ahmad Rasid

hari ni tak la ... esok la nk pi ....stress jiwa bila pi 2-3 kali tak de ...

syawalsimpsons said...

adoi mau carik ka...aku pon tak carik lagi...kikiki...

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah2..bak satu..

maszmadi said...

barang untuk raya eh?... insyaallah sok ada la tu kan.. haha pujuk ati...

qasehraihan said...

misteri ni..fareeda kott..

Qhaifa Nur said...

tak sabar nak tgk barang idaman kalbu ....

Nad @ MamaZN said...

fareeda ek? heheheeh


suda addicted ya? =p

MRS. K said...

hahahaha.. tak dapek den nak nolong wei... esok tak leh pegi bos besar dah masok opis.. tadi kat kedai orang tak bape ramai. tapi kena beratur la pulak nak masuk.. dah macam crazy price da wei.. die bagi 10 orang masuk dlu. pilih tudung 10 minit.. pastu ganti orang lain plak.. tapi tudung 100 tu bape lai je tinggal.. kaler tak lawo langsung.. cehhhhh sungguh.. tapi aku amik la jugak kaler biru. hitam cepat abis la wei

eima said...

@MRS. K

aku pun pi tadi kul 1.30pm ...panjang lambat sgt ....

gile ramai ....beratur sampai pintu ... Vshape dah takd e....
esok aku nk pi lagi tgk kot2 ade ...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

ohh..addicted dgn tudung fareeda ke,

kita x mampu la rasanye nak pakai fareeda, pakai tudung yg ala2 fareeda 2-3 layer tu pun dah RM50 satu...,igt nak rembat yg itu jerk sehelai utk pakai raya thn ni..

bunga_rose said...

gilee la kegilaan ko skrg manje.. aku tak mampu nak berfareeda haahha...

azizah :) said...

amboi... habis la kalau dah addict tudung cenggitu.... tahu lah bonus masuk.. hahahah :p