Wednesday, August 29, 2012

Anak Bangun ....Dah Raya Sayang ..... ::tahun 2012::

seperti tahun² lepas jugak 
dah tahun die buat perangai yg sama
Fahim mesti buat hal di pagi raya tak mo bgn tido

mlm² berjimba² tido tak mo
bila dah pagi raya mula la meragam

comeykan diorg tido 

si adek yg dah terjaga meragam sikit

 tp bila lepas mandi kemain ceria


 Fahim puas mak die pujuk ..tak mo jugak bgn 

nk kejut fahim dekat sejam ...aku awal2 lagi dah bgn bersiap 
sbb nk kejar enPanjang nk solat Aidilfitri 

ni la kerjaan die bila dh bgn tido
seb baik abah sempat solat Aidilfitri 



Note : aku rasa tahun depan ade lagi kot entry ni 

13 comments:

Kesuma Angsana said...

budak2 mmg standard mcm tu lah !hehe

nur anis said...

huhu...liat je nak bangun ye...

Chekgu Azrine said...

selalunya budak kalau dengar raya excited jekan..hehehe

fazitaismail said...

haha biasa la budak2..kekadang bgun awal..kekadang mak aihh..payah tul nak bangun..sabor jelah..hehe

syawalsimpsons said...

syawal 1st time excited nak raya...tapi terpaksa raya di hospital

Nad @ MamaZN said...

comel alisha tido atas lengan abang fahim ;)

::NureeN:: said...

ssh jgk dia nk bgn yerr... ellesya alhamdulillah stakat la ni ok lg heheh

Qhaifa Nur said...

anak2 bila dah makin besar tak liat nak bangun....
kalau dulu jenuh dikejut...

wahida said...

kelakar ngan footnote ko yg bwh tu...konfiden je tahun depan ada lagi n3 mcm ni yer...ekekek...

Rasp said...

mmg menguji kesabaran kan sis...
hopefully tahun depan takder citer camnie dah hahahahahaha....

LYAfrina said...

hehe..biasa la bdk2.. asyathn ni ok..tp lps dh bersiap..mulala bdrama..

mamalieyna said...

lerrr gitu pulak ye..cabaran jugak tu, kita dah la kalut pepagi raya kan..hehe~

tahun depan, abang dah besar sket, takdak dah kot episod yg sama..hee~

TeacherAzimah said...

Alahai comelnya adik tido kat lengan abg...