Monday, August 13, 2012

Baju Raya Mak 2 je anak 5 pasang

Baju Raya Anak Dara lagi Banyak dari mama die 
total baju raya alisha dah 5 pasang
klu bj berjalan cam tshirt, jeans & dress aku tak kisah ni bj kurung
lawan tokey nampak anak .....


1. Baju ni beli ngan CM sbb mek iris tak muat
2. & 3. baju nenek beli sedondon ngan semua cucu gegirl
**4. baju sedondon ngan mama tailor lupa buat, so tgh tgu die buat la ni harap² sempat siap
5. nenek ckp ade lagi sehelai bj sedondon mama ngan alisha tailor tgh buat

baju kurung mama cuma ade 2 helai je tp alisha 5 helai
raya sakan kan kamu nak .... mentang² ni raya pertama kamu
anyway TQ nenek sbb buatkan bj utk alisha ngan mama cam tahun² sudah 



Note: byk benar bj kurung alisha, rasanye ade yg tak terpakai nanti, takan nk pi rumah org baby nk pakai bj kurung, tak ke rimas ...aku tgk die pakai dress pun aku serabut 

23 comments:

wahida said...

aku berkenan yg no. 1 tu...

cantik!!

syawalsimpsons said...

sesekali anak lawan tokey pe salahnyer

MRS. K said...

untung wei mak metua sayang hehehe

.::Lynn::. said...

aku pun sama mcm ko... aku 2 aliya 3... huhuhu

MizzTina said...

ehehe..iris dh debab, tu yg xmuat.. wahh, beraya sakan ye anak dara akak..

♥ ROS ♥ said...

Itu pkara normal kan?. Mesti kita lebihkan anak :)

nur anis said...

yang 1 tu cantik la..comel, sweet je..:)

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cantiknya baju raya dia!!!!

@e_da said...

alolooo cutenya baju pink dia.. mesti comey bila dia pakai nanti

Kesuma Angsana said...

mmg raya sakan ler.. anak2 KA pown baju kurung dua pasang je, yg len2 KA beli baju2 lain

♥cikmOt♥ said...

amboi sakan dia...pastu rambut tocang kemas...hehehe

Rasp said...

memang raya sakan lah dia sis...
suka baju dia yg 1st tu...
kaler sweet jer..

Huda said...

hehehe..beraya sakan la ye alisha :) kalah mama :)

cheqna said...

amboi alisya..beraya sakan ler tu =)

Nad @ MamaZN said...

nayli baju kurung jek 4 pasang..
adoi, tah bile nak pakai, haha!
jangna lupa pakai headband ye alisha!! :)

Chekgu Azrine said...

yg no 1 tu sama dengan baju saya..heheeh..tp bukan baju rayala..sejibik!!

maszmadi said...

wah, sonok alisha beraya tahun ni kan.. baju banyak, duit raya pon mesti dapat banyak nanti... hehe

Si Matatajam said...

Bila dah ada anak ni, mmg suka nak beli untuk depa ja kan...maknya tu tak pa...

Fai CeritaCinta said...

wahhh, memang beraya sakan betul la alisha nnti.. :D

Qhaifa Nur said...

seronok dapat baju baru yup alisha.....
mesti sangat comel bila dipakai.....

fazitaismail said...

5 pasang..wahh raya sakan la anak dara tu..lawan tokeyy kann..hahaha

mamalieyna said...

waaa meriah baju raya anak dar setahun jagung tu..hehe~ kiutnye baju kurung pinky tu..sweet..

aloo jeles ni, akak takde anak dara..huu~ =P

aTy _faRed~ said...

ok ar ko ade gak 2 psang..aku ni sepasang jer..pakai raye pertama..pas tu raye ke dua nak balik umah mertua tak tau nak pakai baju ape dah..baju2 tahun lepas tak muat..lepas2 beranak ni ko tau ar kan macamane..adeeyyhh....