Wednesday, August 15, 2012

Duit Raya pertama Tahun ni

duit raya dari boss
nilai die tak yah la bgtau sama cam tahun lepas jg
walau cam ne pun TQ boss sbb bagi duit raya 
ni kali ke2 sepanjang aku berkhidmat dgn boss² aku dpt duit raya
boss² lampau tak penah pun bg .... pegawai rajin la jugak bg
aku sgt hargainya ....





Note : CM mu dah ade sampul ni ???

27 comments:

Kesuma Angsana said...

Kalau KA x pakai duit tu simpan wat kenangan hehehe

♥cikmOt♥ said...

hehehe, cantik sampul...saya nak saya nak...

tadi akak cari ko eima...nak kasi wit raya kat alisha dan fahim...tapi awal benar anto anak..tak sempat jumpa...

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cantik la sampul raya, petronas punyer ek...kita boss lama dulu ada la bagi duit raya untuk anak kita, now bos chinese so tak de duit raya, tggu chinese new year nanti la...

syawalsimpsons said...

CM tak mo carik jemah ka....kakkakakka....

best la weiii dapat duit raya..untuk aku ado tak

Cute Mum said...

bestnya dapat duit raya dari BOS.. BONUS pon dapat.. rezeki..

cheqna said...

wah..beshnya dapat duit raya =)

Masya said...

seronokkan dapat duit raya dr boss, boss sy yg duu² pun rajin bagi duit .. tp yg baru ni tak bg duit .. bg hadiah pulak hihihihi....

MizzTina said...

untung la dpt duit raya.. rezeki tu..

@e_da said...

bestnya boss bagi duit raya.. kita takdok...

Rasp said...

rezki tu....bestnya dpt boss yg dermawan hehehehehe

MRS. K said...

untung la wei

eima said...

@♥cikmOt♥

pas raya la.... hehehe dah balik kg dah ke .... nanti kite bg kat akak ek

eima said...

@Anje a.k.a Mama_Balqis

syoknye klu dpt dr chinese mesti byk kan

eima said...

@Cute Mum

bonus dah abis byr hutang....

eima said...

@Masya

hadiah pun besh dpt biskut free ...ke bj raya free ke

eima said...

@Rasp

ni je boss yg bg duit ry yg lain tetiap bulan bg duit topup total setahun RM600 yg mana besh yg bagi seklai setahun ke yg bg tetiap bulan...hehehe

Qhaifa Nur said...

ingat juga boss kat staffnya......
rezeki tuh.....

ch@ said...

baru la smngt nak bekerja. dpt bos yg memahami keseronokkan berhari raya, bonus dpt, cuti dpt, duit raya dpt. rezki-rezki.

♥ ROS ♥ said...

Wah bos bg duit raya.. Sonokla mcm tu :p

azizah :) said...

peh seronoknya bos bagi duit raya..rezeki2..hehehe yg penting sampul tu lawa kak.. ngeee

akak doakan ada rezeki jijah masa suami balik ni..berharap sgt..huhuhu :)

♥mama eza♥ said...

aku pon baru dapat tadi..dari boss kecik...smat hari raya eima..

fazitaismail said...

alhamdulillah rezeki kannn..
ehh belum dpt lg lah sampul duit raya daro petronas tu..dengki2x..hehe

maszmadi said...

alhamdulillah rezeki..... x pernah pon dapay duit raya sejak keje ni, selalu dapat bagi pihak anak jerk.. hehe

Nad @ MamaZN said...

bestnye eima..dpt duet raya!

.::Lynn::. said...

untung la... ekekekee

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah beshnye Boss bagi duit raya..:)

aTy _faRed~ said...

sepatutnyer dapat duit raye dari bos gak tahun ni...tapi sebab dah gaduh ngan bos semalam pasal cuti raye..rasenyer tak dapat dah kot..huhu