Monday, August 6, 2012

Ku harapkan Cuti Free tp aku redha

aku sangkakan hari ni seluruh Malaysia sedang bercuti free 
rupanya aku sedangkan bekerja 

walau ape pun aku ucapkan tahniah utk Dato' Lee WC
sbb kalah umpama menang bermaruah

kamu la satu² harapan Rakyat Malaysia untuk merangkul Emas Olimpik 
nanti lagi 4 tahun mungkin harapan kita semakin tipis sbb pelapis² akan dtg mampukah ... hmmm

dah² ttp cite olimpik .... kesian kat Dato' Lee WC
sedih die kan sbb tak dpt nk gumbirakan kite semua 



14 comments:

MRS. K said...

kalau lah olympic game ada squash dah tentu lamaaaaaa dah dapat emas huhuhu

syawalsimpsons said...

kalah bermaruah takpe...mmmm...kalo ada squash...konpom pasni kiter ke DND pulok kan...tapi DLCW mmg terbaik....terasa kesedihan dier tu...

Rasp said...

kesian kat LCW kan...
mesti dia rasa frust sbb dah hampir2 nak menang...
tapi tu lah lumrah setiap game...
ada yg menang ada yg kalah...
neway, he made us proud!

MizzTina said...

xpe, kalah tipis je.. tahniah LCW



eh, sy pun keje la..

♥cikmOt♥ said...

ni kira taun last dia sertai olimpik kan...

lepas ni saper plak pelapis dia..hurmm...

Qhaifa Nur said...

bagusnya kalau dpt cuti....
apa-apapun tahniah buat DLCW...

qasehraihan said...

sedih sangat tengok dia nanges smlm..huhu

keje arini kak?huhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/cantiknya-kurma-puasaku-kali-ini.html

wahida said...

dia dah buat yg terbaik...

tahniah lee chong wei!!

maszmadi said...

ha, x tengok pon.....

so xder lah free eskrem dari BR hari rabu ni yerk.....

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Yang penting mmg kalah bermaruah..
layan jugak semalam tgk Dato' LCW main..nmpk kesungguhan dia main, cuma bukan rezeki berpihak pada dia..

♥ ROS ♥ said...

xpe.. kecian kat dia kan.. xpe nnt la peluang dia menang :) asben ros pun keje ari ni :P

Chekgu Azrine said...

tahniah utk LCW jugak..sebab kalah bermaruah.. mmg terkilan..tp dia dh usaha yg sebaiknya..

azizah :) said...

Datuk LCW memang tetap the best! tiada siapa dapat menandingi kejayaan beliau..

aTy _faRed~ said...

hahahaha..aku pon mengharap bende yang same gak...;p