Thursday, August 16, 2012

Mysweetzlife Mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri

aku nk ucap awal² sbb mostly esok ramai yg nk balik kg dah 



sempena Hari Raya Aidilfitri kali ni aku mengucapkan 
SELAMAT HARI RAYA &
MAAF ZATIN BATIN 

serta Selamat Pulang Ke Kampung

mudahan persahabatan kita semakin erat terjalin 

kehangatan raya kali ni lebih sbb 
kami beraya berempat dan alisha tahun lepas dlm perut mkn ketupat
kali leh mkn real punya 



Note : boss suruh balik ni ... sbb die tgk PA die kemain pucat.....tp PA die refuse....td DR offer MC, aku refuses MC skrg ni refuse balik awal plak..... ngok kan 

12 comments:

♥mama eza♥ said...

Selamat Hari RAya Eima, Ampun Maaf dipinta....

deelira@deeliraz said...

Selamat Hari Raya untuk manja sekeluarga... maaf zahir batin

Qhaifa Nur said...

selamat hari raya...
pinta kemaafan jika ada tersilap bicara.......

syawalsimpsons said...

mmg ngok kan..kkakakak..selamat hari raya...maaf zahir batin...nnt ko balik sini...aku datang raya umah ko tau

aTy _faRed~ said...

kalau aku..sebelum die kasi or suruh aku dah cuti dulu..hahaha... neway..selamat hari raye jugak..sama2 bermaafan..semoge raya kali ni lebih bermakne..insyaallah..:)

Cute Mum said...

selamat hari raya maaf zahir & batin dari kami sekeluarga...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Ruginye tolak MC n offer dr Bos tu..tp kalau bdn terdaya apa slhnye. Anyway Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir & Batin daripada kami sekluarga :)

♥cikmOt♥ said...

selamat hari raya eima...

::NureeN:: said...

slamat ari raya, maaf zahir & batin..

t c yerr.. nak raya ni, moga cpt sembuh

MizzTina said...

selamat hari raya.. mnta maaf ye klu ada buat slh.. :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri jugak ..
maaf zahir batin kalo ada silap salah, terkasar bahasa tersilap komen sepanjang ber-blog.. =)=)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari raya sis syg..mhon maaf andai ada slh silap ea..