Tuesday, August 7, 2012

Olympic Cara Google

layan plak main mende ni 
aku mmg suka tgk google home 
cam² pic kat kotak carian tu 

yang hari ni aku paling suka kot 







Note : satu lagi harapan Malaysia di Olimpik ...go jojie go .... putar²

13 comments:

bunga_rose said...

Jojie tu azizul kan? Huhuhu... Harap dapatlaaa sutirr pingat mas...

qasehraihan said...

ehehe..gigih tu akak printskrin..hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/tudung-raya.html

♥cikmOt♥ said...

poket roket man...

fazitaismail said...

a'ar kann..pun suka jgak kalau tgok pic kat search google tu..hehe gd luck jgak tuk zizul tu..hehe

syawalsimpsons said...

suke ko kan....

Nad @ MamaZN said...

ikut musim kn google ni
yg penting sume pun cute2 ;)

Qhaifa Nur said...

tekan saja terus dapat, suka..suka

wahida said...

betul tu, mmg ikut musim...

maszmadi said...

rajin kan dorang ni tukar2 doodle tu, ko pon rajin eima ambik gambo tu.. haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

XSEMPAT..DOK KEJAR MALWARE..HUHU

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

perasan gak carian google tu selalu berubah-berubah n mmg menarik pun pic dia..

azizah :) said...

tu la tu..google ni rajin ubah2 gambar dia...

aTy _faRed~ said...

aku baru perasan...huhu