Tuesday, August 28, 2012

Org sebuk persiapan nk beraya, Kamu pun Sama

29 Ramadhan 1433H yang lepas genap 4 tahun umur Fahim mengikut bulan Islam
budak yg tak sabar nk beraya bersama mama die 
aku rindukan masa² tersebut 
di saat Fahim selamat dilahirkan 
dan sekarang sekejap je masa berlalu die dah pandai segalanya terutamanya bab
gadget pc, smartphone semua terer
budak² zaman sekarang mmg dilahirkan terer ICT kot

seperti tahun² yg lepas, a day b4 raya mesti ada celebration utk Fahim
walaupun potong kek kecik, Fahim hepi kami sekeluarga hepi jugak

kek kedai kat kg je 



Selamat Hari Lahir ke4 Tahun Sayang Mama
semoga kamu jd yang terbaik di dunia dan akhirat ..insyaallah



Note : bila tgk anak makin besar br sedikit sedar muka dah tak baby face dah ... byk wrinkles

17 comments:

Kesuma Angsana said...

epy belated birthday ye fahim, luv from untie KA

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir fahim syg =)

♥cikmOt♥ said...

epi besday fahim...ari ni besday acik tau...

MRS. K said...

dulu babyface ke wei? hakhak

hepy besday fahim

Misz Mieza said...

Happy belated bufday Fahim! ^__^

nur anis said...

happy belated birthday fahim..:)

eima said...

@MRS. K

harus la tahun lepas perut boyot pun org tanya tingkatan brape anak sape ni... hahahaha siap bg duit raya tau !! hahahhahah

Shinnaz Ahmad Rasid said...

happy belated besday Fahim!

syawalsimpsons said...

happy belated bufday fahim....jadi anak yang baik tau...jgn kasi omak ko hijau....nayo ko nanti..kiikikikikiki

aTy _faRed~ said...

selamat hari ulangtahun...dah bujang anak..:) yeah..bebudak sekarang sangat canggih manggih...

ieda said...

eppy belated bday juga buat fahim ..
memang seronok kalau melihat anak2 membesar dik ..
sekejap je masa berlalu nie ;)

maszmadi said...

kek kedai kampung pon janji leh bahagia kan anak... kan...

hepi besday fahim.. be a good anak n abang yerk..

Qhaifa Nur said...

slmt hari lahir buat fahim...
besar dah...

♥ ROS ♥ said...

Epi belated bday fahim.. Putih sgguh :)

Nad @ MamaZN said...

moga jadi anak yg soleh fahim! :)

::NureeN:: said...

anak kita sebaya kan, elly baru jer isnin lepas :)

ch@ said...

jap2...adli pun lahir masa bulan syawal tahun lepas. tapi tak sure pula aku, jatuh syawal yg ke berapa, fasal dah nak hujung raya time tu. nak kena check ni.

HAPPY BEDAY fahim, meh datang rmh aunty. aunty bg duit raya. tapi mkn kuih je la ye, fasal barang dapur dah masuk kotak.