Wednesday, August 1, 2012

Tarikh Tukar Duit Raya 2012

mesti ramai yang tertanya kan bila tarikh tukar duit raya 
meh tgk jadual ni 
hasil aku rajin sebentar tadi
mudahan dapat membantu kawan² sekitarPutrajaya 


harap² boleh dijadikan panduan & dapat bantu korg

ni dah dekat lunch hour ni 
boleh la korg terjah ke bank² yang buka untuk pertukaran duit raya


aku dah selesai dah tukar 27/7/2012 lepas kat bank Islam



Note : ada sesetengah bank tu melayan customer cam kite ni buduh sgt, boleh dia suruh aku tanya Bank Negara Sendiri, ko kerja bank takan ko tatau ape duit baru skrg ni ...dasar pemalas & kurang ajar

**bank RHB nye employee 0388892549 lelaki

25 comments:

Rasp said...

dah keluar ek jadual nye....
thx for sharing...

iyelah setengah2 pegawai tu mmg hampeh servis dorang....

♥mama eza♥ said...

beb..dapat duit baru ke lame?

eima said...

@Rasp
jadual ni ai yg buat .... hihih

eima said...

@♥mama eza♥

duit baru ..klu lambat dah abis duit lama la ....

Saya Disini said...

ee..xboleh ke ckp elok2 staff bank tu..xpayah la nk berlagak sangt..

Nad @ MamaZN said...

papazakwan tukar kt tmpt keje die jek
org Hr kumpulkan banyak2 spe2 yg nak tukar..pastu org Hr yang akan pegi tukar kt bank

eima said...

@Saya Disini

betui .. memandangkan aku posa tak de la aku nk sembur balik....

Chekgu Azrine said...

memang ada bank yg kurang asam je kan layanan dia..huhu

♥cikmOt♥ said...

sampai hati...hong leong bank di p16 tak masuk senarai pung...huh

ellynadyra said...

wah tq so much atas jadual nih....memang tau org bank ni, nyampah! kita tanya baik2, dia jawab cam ape je....salam kenal!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah awal rupanye bank islam terima utk tukar duit raya,

kalau part tukar duit raya selalu nya minta en suami yg uruskan sbb dia mmg selalu berurusan dgn pihak bank. kita sediakan jerk berapa byk duit nak tukar. Hari ni la agak nya dia tukar sbb dia selalu tukar di bank muamalat.
Dekat opis pun selalu akan ada seorang yg akan uruskan dan kumpul siapa yg berminat utk tukar duit raya..

azizah :) said...

wah...nak duit baru gak kak! ada juaga eh jadual dia.. ni rasa nak tukar duit baru cepat2 ni.hee

syariza09 said...

hohoho...mmg sgt2 membantu
staff tu mmg kuang jaq

eima said...

@♥cikmOt♥

aku lupa kak ...dulu eon bank ...hihi

eima said...

@azizah :)

jadual ni ai la buat .. sbb td terlebih rajin dok call semua bank kat putrajaya ...

@e_da said...

dah selamat dah.... kirim kat kawan husband dia keje bank.. hihihi

buah kedondong said...

salam singgah,
thank you for info ye

~aYu~ said...

sy dah selamat tukar kat maybank sri gombak. dah seminggu rupanya dah leh tukar..

qasehraihan said...

saya dah dapat tukar duit raya..yeay!!!hehe..
kita folo awak ye..

http://qasehraihan.blogspot.com/2012/08/duit-raya-duit-raya-duit-raya.html

AdanyaKauUntukku said...

lain kali kalau depa jawab cam tu
balas balik kat depa
bank negara tak amik tahu pasal pertukaran duit commercial bank..sbb tu hak mereka sendiri.......bnm takkan campur tangan....

dasar pemalas dan tak amik tau kannnn..huhuhu

tak baik tau dia org nieH

mamalieyna said...

ooo ada jadual dia eh. akak dh tukar semalam,. kirim kt despatch opis, settle urusan..lega~ ^_^

Masya said...

tq kongsikan info .. kalau nak tukar lagi nnt blh guna jadual ni, stakat ni dah tukar dgn jiran jer.. kebetulan kerja bank.

kdg² mmg geram jugak pg kaunter bank ni bile nak mintak tukar duit huhuhu.... kerek jer ...tu sbb x mau g dah

MizzTina said...

dh selamat tkr dh..

lovelywa said...

sungguh takde koje buat menda nih..hehe..gud job eima!!

suraya said...

tenkiu.. tenkiu bagi info nih.. besok kena beratur panjangler nampaknyer.. dah bonus kan.. hu hu