Friday, September 28, 2012

1 utk Mama 1 utk Abah ♥

hari mood aku masih ke laut 
dar pagi² td asek berborak ngan rakan sekerja 
pasal pertukaran dalaman diorg semua tu ....
pastu terbantut misi aku nk menaip ..hilang terus ideas

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

oleh sbb dah hilang ideas aku dok godek pic dalam enpon ni 
jumpa satu pic yg aku suka 
pic adek alisha yg tgh merajuk bw diri 
sbb kena tinggal ngan abah yg nk pi kerja di pagi sabtu


budak merajuk bw diri atas sofa dok tertonggeng atas tu 
mama ajak borak pun die tak mo...ngan pampers penuhnye.....

last² die tertido balik
protes abah tak mo bw die jalan ... 
kerja nk ngikut abah je .... 

ngan mama mana penah die buat gini lentok²
syg sgt ngan abah tu ..sedangkan mama yg menjaga die tu
heeeee mama dengki ...wakaka


 memula dulu aku rasa tak leh terima kenyataan tau sbb dah terbiasa ngan si abg yg semuanye nk mama ... tetiba adek beralih arah .... rasa tak disygi .... tp ok la 1 utk  mama 1 utk abah ... klu dulu abah slalu terpinggir sbb abg slalu ckp yg die syg mama je ... abah bushuk ... hahahah


Note : esok besday fahim ...tp xde yg special utk die .....

8 comments:

Kesuma Angsana said...

anak Abah ler ni mcm KA kecik2 dulu . Epy birtday in advance ye fahim

Nad @ MamaZN said...

Ya Allah cute gile alisha ni..!!!!! Comey die wat perangai gitu..sayang abah lebih hihi..hepi bday in advance adib fahim!!!

Nens Collection said...

ololo..ngn bantal bucuknyer..x menahan tgk!..hehe..dh la bambam..comell!!!

Rasp said...

ok lah kan sorang satu....
suweeeett jer tengok alisha lentok gitu kat abahnya....

ch@ said...

manis sgt2 gmbr ni eima. teringat auni dgn abi dia, sampai skrg dorg closely. adli dgn mak dia je la. alisha dh pandai majuk ye.

♥cikmOt♥ said...

kena lagi sorang la...baru fair...eh tetiba...hahaha

maszmadi said...

haha, ok lah tu baru adil kan...

happy advance birthday fahim, be a good abang to adik yerk...

mamalieyna said...

pose manja... adik gegel rapat dgn si ayah ye.. abang boy, rapat dgn si mama lah.. sweet je dua beranak~