Friday, September 21, 2012

Girlishnye Kamu



pipi lebam tersadung pe tatau la 


alisha aku tgh biasakan die berhairbend 
nampak girlish walaupun pakai bj tido warna biru 
pemberian jiran yg hadiahkan waktu dlm pantang sbb ingat aku ngandung baby boy
permulaan je die dok tanggalkan 
lepas mama, abang & abah dok puji ..."heee comeynye awak"
mek alisha ni paham kot ...tersengih² tak de nk tanggal² dah
satu lagi waktu memula pakai tu bila nk capai je kepala die, cepat² aku pgg tgn die kunun wat tepuk amai²


payah jugak sebenarnye nk biasakan budak² ngan mende baru 
abg slalu kate "adek cam baby boy la mama"


Note : minda kosong & ideas tak de ....sedangkan klu aku tgh driving byk je ideas aku nk menulis...hilang hilang
posted from Bloggeroid

21 comments:

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal.comelnyaaaa dia!

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel je tgk alisha pakai cmtu..

syawalsimpsons said...

cumill alisha ni..macam aku kan...kakkakakka....suke la tu kena puji

♥cikmOt♥ said...

kalu iris, tak sempat puji terus amik buang...cepat tul tangan dia...tangkas...

skang akak buh sepit...dia tak leh capai...hahah

Nens Collection said...

ololo..comel, hope baby ke 2 dpt gerl..nk pakai headband camni..hehe

Chekgu Azrine said...

sama mcm ank2 akk yg 3ni..smua girl..tp nk pkai hairband ke apa..cpt je cabut..huhu

JaSSNaNi said...

Salam kenal ye.. :)

suka hairband pink.. mmg sesuai sangat ngan gugurl... :)

ieda said...

comel jeee diaaa
ekekekk ;)

yelah dik same je ngan akk
dlm keter konon nak taip itu ini
sekali bukak dashboard baru nie
hilang .. kalut huhu

Qhaifa Nur said...

memang comel gegurl pakai hairband...
ada sepupu akak dari baby dh dipakai kat kepala anaknya...elok tak usik hingga kini dh 6 bln....

Noli@Ibu Wafa said...

salam kenal..so sweet la ;)

wahida said...

comel giler nok....

bunga_rose said...

comeynyee alisha berhairbend.. macam biasa ayat aku, jeles, harap2 3rd baby nanti gegurl aaa aku nak kawan gak haahah

ch@ said...

bgs eima. bg dia biasa. anak aku yg dua org ni, failed habis. smua hendak cabut drpd kepala. comel alisha. nnt aunty ch@ belikan sepit pink2 utk kamu ye. kakak auni tidak suka pakaila.

Nad @ MamaZN said...

nayli pun ramai igt die boy
kene selalu bagi pakai dress kalu jalan2

nayli dah takmo dah hairband ni, huhu!

maszmadi said...

hikhik cumel la alisha pakai headband..... erm kalu aisha x leh pakai headband, tapi kalu sepit rambut, letaklah banyak mana pun, dia ok jerk.. hehe

.:Yana:. said...

baru la nmpk girlish skit...hehehe...

Si Matatajam said...

Mmg comel sgt2 ^_^ bestnya ada bb gurl ..

Misz Mieza said...

Alolo tomeinya Alisha berhairband.. =)

TiranaAduka said...

cumelnya..geram la pulak

TeacherAzimah said...

comey sgt! i jeles takde anak pompuan hahaha

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda..