Thursday, September 6, 2012

Guna GPS Je la Korg.....isskkkhhh

mood blogging ke laut betui ari ni 
dah la opis sejuk nk mampus
pala aku sakit
dok pikir cam ne print map kat google map tu 
tak reti aku nk print map besar tu bg keluar semua tak mo map kecik2 tu ... 
boss aku bg aku task ni ni plak sbb  die tak de masa nk buat 

so skrg ni ni aku gigih cuba bw 
even pala aku sakit



Note : harap2 ade perubahan tang berat mek isha tu ptg ni......

11 comments:

fazitaismail said...

sama la..mud nk berblog pun kelaut habiss...huhu

cheqna said...

GUNA PUN SESAT
EKEKEKEKE

azizah :) said...

xrei gak nak print maps kat google tu..hehe

Qhaifa Nur said...

tak dapat tulun pulak....
gud luck.....

Rasp said...

gud luck sbb ceq pun tak gheti nak buat camna tu....

Kesuma Angsana said...

samalah kita !

Sidratul Muntaha said...

gps pun kdg2 bengong
guna peta lama..
serabut

Bionic women said...

print dulu kacik, pastu photostat a3..hahahahha...x pandai pun, tapi memandai..kwang3

maszmadi said...

haha, kena ada peta gak coz kalu guna GPS kekadang x leh percaya...hehe

moga ok2 jerk lepas ni yerk...

LYAfrina said...

sabar-sabar

LYAfrina said...

sabar-sabar