Wednesday, September 26, 2012

Kepercayaan wajar kita amik endah

hmmm hari ni aku masih mencari mood untuk menulis
rasa mood entah ke mana 
tp syg jugak klu tak menulis sbb skrg ni BE rajin running
karang hilang plak kepercayaan nuffsnang klu aku biarkan sepi je blog ni
tu salah satu rezeki jugak tu ... rezeki atas usaha kite mengupdate

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

hari minggu lepas tak de ke mana pun 
dok lepak kat rumah je 
hari sabtu enPanjang kerja 
hari ahad petang bw alisha ngan fahim pi taman dekat rumah tu
bg diorg main² taman
alisha tu kejap je aku rasa die membesar ... tak brape hari lagi dah nk setahun dah 
dah pandai berayun sendrik dah buaian kat taman tu

lepas balik dr taman aku letak 2 makhluk comey ni dlm pool 
bg diorg berendam blakang rumah sambil mama berborak ngan jiran sebelah

alisha kejap je ...pastu menjerit ...takut mende tah die tu


budak yg dok goncang grill pintu tak puas hati sbb abah die kat luar
dok basuh keta, alisha ni budak yg berkepit & berjalan ngan abah je 



Note : rasa cam ketat ckit jeans smlm aku pakai ..... membesar ke aku ni..yeay

15 comments:

cheqna said...

cheqna rajin update tapi x ajin pun boleh pitis banyok
=)

ch@ said...

olooo jelesnya aku ko dh pakai jeans. hahaaa, aku tk sabar nk blik jhr, biar anak2 aku main pool canni. gerenti sampai dmm2 dorg tu. hantu air. anak pempuan wajarlah dgn abah.

MRS. K said...

aku macam konpius sikit dengan tajuk dan cerita yang ingin disampaikan.. LOL

MizzTina said...

owhh, tajuk tu kepercayaan yg nuff dh bg ye.. lama nk paham..hahaha..



elokla membesar.. aku ni tah bila nk besar... haihhh

♥cikmOt♥ said...

untunglah weii...nuff tak caya dah kat aku...hahha

eima said...

@MRS. K

wei betui la tajuk tu ... ade kaitan pe ngan tajuk ... tajuk ngan entry pendek yg aku cite nape aku update..pastu br cite hari minggu ...haaaaaa

nuyui a.k.a miss YUI said...

akhirnya terupdate gak ni..haha..

comel la tgk depa mandi..rasa nak join sekali. =p

TeacherAzimah said...

anak girl mmg lbh rapat dgn abah dia kan. itulah yg en.suami selalu dok cakap: nak baby girl sbb skrng pepehal mesti my boys lbhkan mama hehehe

Nad @ MamaZN said...

eima, mula2 nak komen cam mrs K
tp bile pikir2 balik baru ada motif nye tajuk tu camtu, hehehe...

Nini D.. said...

baguslah kalo ko membesar sikit....barulah kuat :)

lama sangat aku tak singgah sini

Chekgu Azrine said...

klu kurus nk gemuk..klu gemuk nk sebaliknya..hehe..

ieda said...

ooo pasal nuffnang ke
x mo komen lahhh sbb majuk ahaha

bukan main suke bdk2 tuu mandi kolam ;))

Kesuma Angsana said...

KA x kisah sagt tapi kalau ade rezki alhamdullilah

mamalieyna said...

bab berendam mmg sinonim dgn budak2.. happy la depa tu kan..k.eina beli pool ni, tp baru sekali guna..itu pun time blk kg.. kt sini mmg takkk la..umah kecik..huu~

azizah :) said...

jijah kena autopublish je entry..syg BE yang ada..hahahhaa

alisha suka main air kot..hehehe