Monday, September 3, 2012

Progress Terbaru Alisha : Gigi dah tumbuh

2-3 bulan lepas aku agak kerisauan sbb my lil alisha tu gigi tak tumbuh² lagi
sedangkan rakan setaska dan se ape tu ala yg lahir sekali beza 2 hari je tu 
dak iris cek mek bolat gebu anak CM tu kemain byk gigi dah

aku idak la risau sgt tp cam pelik la nape alisha tak tumbuh gigi lagi sedangkan sia abg die pun dah gigi seawal umur 5 bulan
tp aku paham setiap budak lain tumbesarannye

sekarang ni alisha dah ade 3 batang gigi 
2 bwh 1 atas
yg pertama keluar tgh² bulan puasa ari tu 
pastu berturutan

ssh betui nk amik gambo gigi die
ni pun tido ternganga mulut

sejak ade gigit ni mamah biskut kemain lagi berbunyi....comey !!


Note : lemaunye nk dtg kerja, syok cuti

12 comments:

MRS. K said...

alisha comeiiiii tp x nk kt orang...

Kesuma Angsana said...

he he mmg comey ler!

syawalsimpsons said...

baguih ni ada gigi...nanti selalo2 la gigit amak kamoo erk alisha...kikikikiki

♥cikmOt♥ said...

gigi bawah iris nak tumbuh lagi dua...

skang dah stat bertatih setapak dua...jatuh....

bunga_rose said...

ok la tu.. kurang2nye dia tak gigit ko time minum susu hihihi...

Haiqal still sama, 2 atas, 2 bawah.. tu pun aku dah ngeri klu tumbuh lagi..

cikmot:
dah bertatih ek si iris... bestnyee...

cheqna said...

pas2ni bila baca balik mesti senyum sendirian ni =)

fazitaismail said...

alahai comeyynya gg...
biasa susah kan nk snap gg dak tecik nie..hehe

Bionic women said...

dhiya dulu tumbuh gigi first umur 12bulan, lagi kalut tau, tapi doc kata lagi lambat tumbuh lagi lambat rosak...ia jd masalah bila 24month tapi xder gigi ag...
plak tu first tumbuh taring..hehe

maszmadi said...

suke tengok budak yang baru tumbuh gigi 2 k2 4 batang... cumel jerk.. hehe

azizah :) said...

comey2... tp budak2 kalau nak tumbuh gg akan demam kan..time tu la dia akan merengek..hhohoho

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

hihi..mmg susah nak snap pic gigi anak..

setiap anak lain kan dia nye pertumbuhan, Zaquan dulu 1 thn baru ada gigi, tp Ziqry awal sikit tumbuh giginye..

Nad @ MamaZN said...

comeynye die dah ada gigi!!
kalu BF kan alisha ni, takut wooo
takut kene gigit, haha!