Monday, September 3, 2012

RezekiKu Murah Sempena Raya ...TQ Nad aka MamaZN

disebabkan mood raya ngan kalut nk raya dah menular dlm diri 
2-3 hari b4 raya aku tak peka terhadap entry² blogger² fav
aku tak prasan pun ngan entry PENERIMA DUIT RAYA RM50 Adalah... ni
rupanya rezeki aku sgt murah untuk terima duit raya dr Nad aka MamaZN ni 
Alhamdulillah...


hari raya ke 7 @ ke 8 br nad sms aku minta no.acc klu tak sampai hari ni aku tak prasan kot 
tp aku sms balik pd nad pd isnin naik kerja 27/8/2012

aku tak berharap pun sekadar memberi support kpd kawan²

TQ nad 

duit pun dah lama aku dpt tp hari ni br aku terbukak M2U aku tu 




Note : nak simpan la duit ni buat ibu duit ....M2U aku ni mmg tak penah ade duit sbb tu nk beli brg online tak leh ...hahahha

15 comments:

syawalsimpsons said...

fuyoooo nak setengah boleh tak..kakkakk...aku pon tak G jamuan raya tu...malas nak bersesak

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Alhamdullillah, Tahniah..
besh tu dpt wit raya RM50..

MRS. K said...

simpan duit tu.. nnt tambah sikit leh pegi kedai cik idah, muahahaha

bunga_rose said...

wooo byk tuuu dapat duit raya.. taniah2..

nur anis said...

waa..tahniah..:)

eima said...

@MRS. K

kedai cik idah tu ... duit lain pow laki aku...
skrg ni enpanjang yg tolong carikan produk cik idah kat aku ....

Sherwieyna Muzzawer said...

bestnya..tahniah!

Chekgu Azrine said...

rezeki erk.. tahniah!!

♥ ROS ♥ said...

Wah sonoknyer dia... :)

Afasz said...

wah kira duit raya la ni :)

LYAfrina said...

alhamdulillah..
rezeki

Nad @ MamaZN said...

tahniah! :)
rezki fahim n alisha, hehe

thanks jugak sbb sudi kasi support ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhmdulillah, rezeki akk..besh2..

Kesuma Angsana said...

tahniah rezki tu

Bionic women said...

alhamdulillah...murah rezeki..