Wednesday, September 5, 2012

Setahun Sekali je




 kualiti gambar tak brape cun sbb tgh subuh td aku amik gambar


Langsir Baru aka Raya MIL buat 
dah pasang hari jumaat bersama decoder astro pinjam tu
set satu rumah bawah, rumah atas pun ade tp aku mls nk pasang besi penyangkut tu
rumah aku semua langsir MIL yg buat sejak dari aku mula berkahwin hingga dah beranak 2....
tu yg syg MIL lebih tu 

tak penah pun request tp dah jd kemestian beliau buatkan setiap kali raya 
setahun kali bertukar
habuk penuh kat langsir lama sampai kena cuci 2 kali 

tahun 2011 aku lupa nk snap
dah tanggal baru teringat nk amik gambo....
tak pe la tunjuk yg 2012 je la 
nk tgk yg 2010 tgk ni



Note: tumpang kasih mak enPanjang.......
posted from Bloggeroid

24 comments:

syawalsimpsons said...

takpe la selagi boleh menumpang kasih kan...aku menumpang kasih abah akob....suke tau manja2 gitoooo

♥cikmOt♥ said...

untunglah orang ada mil..hehehe

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

bertuah2 mmg menantu bertuah, kita plak amik langsir mak, dah mak kejenya suka ganti langsir, so mana yang dia baru pakai 3 bulan pastu jemu pos kat anak dia, leh la melaram langsir mak, sib baik cutting sama, langsir raya je la kena beli sendiri, langsir bulanan mak offer bagi...hu hu hu

Kesuma Angsana said...

untung badan,, simple & nice !

nuyui a.k.a miss YUI said...

untungnya akk.. cntik plak tu ..

Bionic women said...

bestnya lerrr dapat mak mertua cenggitu..kalau kita mesti tastenya berbeza..hahhaa..ngan mak sendiri pun taste x sama..tambah en suami itu pemilih skit...hehehe

ieda said...

cantik ..
pandai MIL eima buat
akk kat rumah tuu mak akk juga yg buat , kalau dia dah x der sok2 akk tempah aje lahh huhuh

♥ ROS ♥ said...

Ros byk mak yg sponsor apa2 :) mil xmampu sgt..hehhe

Qhaifa Nur said...

untung MIL pandai jahit...cantik

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alhmadulillah..
dpt jugak menumpang kasih MIL..
shantekkk, lg shantek sbb free.. heheh

re: bedak tu rm 65 siap pos..
berminat gitau la yer, stok pun dh x byk ni..

TeacherAzimah said...

wahhh bestnya tetiap thn tukar langsir baru ya ;-)

Rasp said...

untungnya dapat MIL yg baik hati...
dia nak tak ukuran tingkap rumah i hehehehehe

Fai CeritaCinta said...

bestnya akak dap MIL yg baik hati. hehe...

syariza09 said...

tu tanda mertua sayangkan menantu hihihi

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

bertuahnya MIL yg akan buat & bagi langsir setahun sekali tu..

aku dkt rumah 4 thn guna langsir yg sama lagi...huhu..

aku pulak setiap thn dpt biskut raya Free dari MIL, ye la MIL tokey biskut raya..:))

bunga_rose said...

nak langsir tukar tiap2 tahun gak boleh tak??? hahahh

MRS. K said...

untung la wei tiap taon tukar langsir

LYAfrina said...

masa lya duk sendiri dulu pon..mIL y buatkan..sbb dia pndai jht lngsir.. skarang dh balik rmh mama.. sbb xde org..mama duk sorang2.

Chekgu Azrine said...

untungnya u!!

MizzTina said...

untung la ada MIL yg rajin buatkan langsir..

wahida said...

bestnya dpt MIL yg pandai jahit langsir ni...dpt free lagi tu...

jimat byk dah tu weh....

azizah :) said...

ok la tu setahun sekali..mak jijah pakai yg lama2 tu balik.. tak pernah nak beli baru..ekkeke :p

maszmadi said...

wah cantik..... suka ngan kaler tu, hidup... erm, nak tumpang MIL bleh x?... haha

aTy _faRed~ said...

Untungnyer...!!! Tak mintak pon dapat...tetiap tahun lak tu...:-)