Wednesday, October 31, 2012

Beg Barney Pilihan Hati

dalam 10.30 am ni aku nk keluar jap pi klinik kesihatan
bw alisha ada appt ngan Peg Zat Makanan
asek tertunda je 
aku tak suka appt belah pagi 
sbb tak leh nk balik terus ke rumah 
nk kena masuk kerja balik 

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

progress alisha skrg ni masih belum boleh berjalan 
takat bertatih cam org mabuk 2-3 langkah tersembam tu je la 
tp alisha skrg suka sgt buat perangai sgt cute 
antaranya dok galas beg merata2 
kadang2 tu nk keluar pun die sebuk suruh org galaskan die beg
mungkin terpengaruh ngan mama dok sandang beg simple dimple tu ke merata tempat kot








ruang rumah ni sentiasa bersepah ngan mainan 
nk paksa diorg main dlm bilik aku plak nk tgk TV 
jd biarkan diorg bermain
nanti mama kerahkan abg blajar menyimpan dan mam tolong simpan



Note : ok la nk tiap entry ni pun amik masa dekat 15minit ...dah nk sampai masa aku nk keluar dah ni ...dada

16 comments:

Nad @ MamaZN said...

Alisha mcm no g skool, hehe

bunga_rose said...

hahahah.. gambar menonggeng paling comel skali weh hiihhi..

eqal pun jalan 3,4 langkah duduk gak weh... jalan betol, blom lagi ihhihi

cheqna said...

orang mabuk??
ko memang...sian alisha...
hahahaha

Cik P.A. said...

hehehe mcm2 aksi yer:)

MizzTina said...

dh mcm ninja turtle.. kehkehkeh

Rasp said...

hahahahahaha memang cute and kelakar...
tak padan dgn dok merangkak nak galas bag :D

Qhaifa Nur said...

biasalah bila ada anak ni, rumah mmg begitu...
comel alisha galas beg tuh, semua benda alisha nak buat sekarang....

wahida said...

comel giler...

bertambah comel ngan beg barney dia tu...geramm!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

kenapa comel sgt ni.. nak beg tu..nak3..hahah.

Kesuma Angsana said...

biasalah bila ada anak2 kecil xde masa nak mengemas nyer hehe

syawalsimpsons said...

sengal cakap alisha jalan mcm org mabuk..kakkakakka....syawal dolu pon jumpe peg zat makanan jugak dolu

♥ ROS ♥ said...

Cntiknya beg dia.. Fuhh rumah.. Nnt umah rosplak mcm tu..hahah

::NureeN:: said...

comel...
kami baru jek register tadika utk ellesya, dia mintak beg dora yg ada roda, puas cari x jumpe lagi hehehe

Cho Zila said...

baguih2... beso nanti suruh dia bawak barang...
akak suka jer budak2 sepah2 mainanni cerdas otak...

Fai CeritaCinta said...

hehe.. mcm2 aksi... cute! (>__<)

ch@ said...

alisha excited nk g school. comel. nm pun ada ank kecik harusla brsepah. ank dara aku xsuka mengemas, adli yg suka simpan mainan lps main.