Tuesday, October 16, 2012

Di Hari Besday Iris Anak CM

13 okt 2012 lepas
aku pi majlis besday dak gebu iris anak CikMot
meriah ...sampai aku jd malu sbb aku tak kenai org lain kecuali k.izan sekeluarga
dlm aku ingat tak de yg aku kenai ...rupenya ada
sorg dak kecik yg comey .... cuma aku tak prasan
MizzTina, mula diperkenalkan ...boleh aku blur ...hahaha
ai malu nk usha sorg2 ..kang korg takut nengok mata bulat ai ni 
ramai dah ckp diorg takut ...hahahha

TQ k.izan sbb jemput kami sekeluarga 
alhamdulillah kenyang ari tu ...jimat tenaga dan duit utk lunch ...hehe

aku tak de amik gambar pun sekitar majlis berlangsung 
1. sbb malu, 2. sbb enpon dlm beg, 3. tgh sebuk ngan anak²

kenyang je perut aku dok kat luar sbb nk bg peluang pd yg lain mkn pulak 
melayan dak kenit 2 org ngan abam mok & kak hanan 

teman buli yg mesra 
iris ni kenai je alisha tau ... alisha pun sama direlakan di buli oleh iris

budak yg suka dipakai ape sj perhiasan ...
klu org ckp die comey cantek lagi die suka .... 

Fahim & kak Hannan ....Mok berlari je kerja die ..... hahaha

pas balik dr rumah CM saje bw Fahim yg kemaruk nk berjalan tu 
die request Jusco pulak pastu 


alisha pun sama geli nk main .... behave je


 hari minggu yg gembira 


Note : aku tgu CM up dulu cite die sbb nk cilok gambo alisha ngan iris

14 comments:

syawalsimpsons said...

ooo...cikmot eima cilok gamba..kakakka..seronok fahim berjalan sana sini ye...mak pak ikut sajoo...takpe, janji dorang anak2 seronokkan

Chekgu Azrine said...

meriah je hujung minggu uols yek..

♥cikmOt♥ said...

hehehe....takde hal...sib baik sudi datang

Rasp said...

seronok lah budak2 tu ada kawan2 main sama ek...
dah tu lepas tu dapat lak jenjalan sambil main games...
memang puas hati lah gitu sis...

Nad @ MamaZN said...

Kite dh otw..bleh plak mak pak mertua kasik surprise kate dh smpi depan umah..adoinyepun, terpaksa patah balik..kalu x, mesti dpt jumpe..huhu!
Eima, famili tema ijo ek? Hehe, comey!

Amy Sinar Raudah said...

Besar dah anak ko , sejakd ah x aktif blogging ni habis semua cite rakan2 x taw..ko sihat ke beb?

Qhaifa Nur said...

dpt hadir pun satu rahmat buat kita, dpt memeriahkan lagi majlis......
comel-comel.....

Mak Wardah said...

Salam kenal. persahabatan yg baik dan meriah

eima said...

@Amy Sinar Raudah
alhamduillah ... rindu amy

eima said...

@Nad @ MamaZN

la nad pi ke ..rugi betoi klu tak ai paksa enpanjang tgu ....hmmmm
hehehe termasuk mama die tp mama cam biasa tak interprem

Kesuma Angsana said...

budak2 juga yg seronokkan

Si Matatajam said...

Seronok kan bila bleh bawak anak jln2 camtu. Depa pun hepi ja..

wahida said...

comelnya anak ko pakai topeng mata tu...

ch@ said...

comel btl anak dara korang. aku tak dpt attend [mcmla kakIzan jemput] hahaaa. kalau aku ada, ko cam ke tak aku ek?

alisha tu behave dgn harapan, papa bwk dia main lagi nnt.