Monday, October 15, 2012

Exam Akhir Taska Fahim



Selamat Jawab Ujian Penilaian Akhir Fahim !!
buat betui² tau 

hari ni fahim ade exam akhir utk tahun 2012
kat taska die 
harap² result die ok la 
bkn aku dambakan result yg baik semata tetapi aku nk tgk tahap pemahaman anak aku tu sampai mana 

exam yang lepas result fahim ok la memberansangkan 
cuma penilaian terhadap kendiri je kurang 
sbb Fahim ni kan pemalu, pastu die jrg sgt membangkang klu kena marah 
bila kena marah mmg slalunye die akan tunduk je buat muka terkebil²
klu mengira tu die dah pandai
klu suruh buat operasi tambah menolak ke, itu masih blur²

aku harap penilaian terhadap kebolehan & personaliti tu ade perubahan 
dan paling penting Fahim berjaya bergaul dgn kawan dan proses pembelajaran di Taska

Good Luck Fahim !!

ssh betui nk amik gambar normal skrg ni ...hahaha

kebetulan sama tarikh PMR kan

Note : alisha hari ni moody ....

11 comments:

Kesuma Angsana said...

gd luck ye fahim !

syawalsimpsons said...

gud luck fahim....kasi result yang baik tau..

ieda said...

gud luck sayang !!

Rasp said...

memang tengah musim peperiksaan akhir tahun....

all the best to fahim....

maszmadi said...

owh fahim ada exam taska yerk... good luck yerk sayang...

Nad @ MamaZN said...

gud lux fahim!

MizzTina said...

gud luck fahim.. hari tu xsmpt nk gomol alisha.. haishhh

eima said...

@MizzTina

tu la org ramai sgt ... hihi meriah sgt ...sampai aku tak sempat nk menelek muka satu persatu

Qhaifa Nur said...

gud luck fahim...
taska pun ada exam juga.....

azizah :) said...

wah tadika pon ada exam yer kak.. bagus tol. moga fahim berjaya..

Si Matatajam said...

Auntie wish u gud luck Fahim..pemalu yea cayang