Monday, October 29, 2012

Hebatnye kamu ....vroommmm

Hari aku agak bz
Tak sempat nk bw lagi
Nak buat entry pun asek hilang je idea sbb kejap2 terlari2 kejap masuk dgr taklimat kejap boss pangey, org panggey....hmmm ssh jd org penting ni...hahaha penting la sgt

**

layan dulu pic alisha nk balik kg nun di langkawi



Sj je bw anak2 jumpa tok aku tu...biar diorg kenai asal usul mama diorg...risau kot2 xde jodoh nk jumpa lg nanti



Note: byk dh aku mkn tp jeans aku ttp longgar



posted from Bloggeroid

12 comments:

♥cikmOt♥ said...

alahaii...nak amiklah lelemak akak ni...huhuhu

syawalsimpsons said...

penting pe..tak da ko..x jalan keje boss ko tu..kakkaka

MizzTina said...

jom ternak lemak sama²..

Nad @ MamaZN said...

Comey gler si alisha dok atas beg gitu...

mamalieyna said...

ahaks..comei betul dak alisya dok atas tu.. ^_^

Wak Gelas™ said...

jeans longgar tu bagai rahmat agaknyer.. ehhhEee

Qhaifa Nur said...

untung beli beg gitu...
serba boleh juga......

cheqna said...

untungla jeans longgar
cheqna yang tak makan tetap jeans ketat
huhuhuhu

Papa Mifz said...

seronok la si kenit tuh duduk atas beg tuh,hehe

Misz Mieza said...

Comel Alisya duduk atas tangkai bagasi camtu.. Hikhik! =)

ieda said...

hahahah so cute ..
dik selamat hari raya dikk
mlm nie last ;)

Kesuma Angsana said...

he he he mmg hebat!