Tuesday, October 9, 2012

Lokasi AES Fasa Percubaan



port² bagi fasa percubaan bg sistem AES
so ape lagi sila berhati²
klu nk memecut boleh tp slow bila dah dekat & lepas lebih kurang 3 KM 
selepas papan tanda ni  


hmmm Putrajaya pasang AES 
jalan besar 3 lane tp 70 km/h 
huh tatahan kaki nk tekan minyak .... geram je tgk jalan lengang besar plak tu .... hahaha


Note : semua komputer dah amik alih so pak pacak dlm semak & atas flyover tu nk buat pe ...... bajet baru umum ...ni cara baru nk kutip dana baruuuuu ...hehehe

8 comments:

bunga_rose said...

Aku dah kenaaaaaa!!!!! Tu yang kt slim river tu.. Ampes ok.. bawak lebih sikit je pun 115 kot.. tentiba nampak flash, dah la aku tengah susukan eqal time tu, tah terselak ape ke tak pasal je.. errr nampak tak kita dalam gambar tu erk?? Huhuhu melayang lagi RM

MizzTina said...

ye, kt putrajaya 3lane, tp bw 80kmj je.. apakah.. hri tu kena flash, tp check saman xde... maybe percubaan je.. yg herannya, ada papan tanda tu, kamera xnmpk.. sorok celah pokok kot..

syawalsimpsons said...

oooo..baru acik tau..kena kasi tau sama akob ni..kakakakka..kepochi ko

Nens Collection said...

pehh..senyap2 jek dh ade kamera menyorok..emm janji bg faedah kpd pengguna..jangan ade ulat sebalik batu

Nad @ MamaZN said...

Kene inform papazakwan ni

Rasp said...

setengah jalan yg limit 60-70 tu yg tak menahan tu...
aduhhhh jalan elok tapi kena slow camne???
kira senyum jer lah bila kena flash kannnnn...

ch@ said...

ko jgn lupa buat peace skali bila ada flash. 1st time aku dpt tgk surat smn. kena tembak ms raya hr tu...wow megah gmbr waja dlm surat tu... hahaa kalo ku tahu harus aku posing ;)

azizah :) said...

takleh main pecut2 lagi dah ni..bahaya.. tak pasal2 saman.. grr