Tuesday, October 23, 2012

Manisnya Dynas Bertudung

Hari Sabtu lepas aku ade tgk TV Alhijrah
segmen Soal Wanita
cam biasa aku amat suka rancangan mengenai Breastfeeding
aku mmg support BF tp cuma aku tak berjaya je 
anak ketiga insyaalllah aku berdoa yg aku akan berjaya 
insyaallah ....

time tu aku terpikat pulak ngan dynas ni 
dulu2 pun aku rasa mmg dah cantek 
tp bila bertudung lagi manis 




Note : mood amarah ni sbb aku cuma jalankan tugas aku .... tp ckp aku plak yg cam lelebih ... bab edit mengdit surat sblm sampai ke tgn boss tu dlm skop kerja aku ye !!

19 comments:

Me said...

lorr..sabau bebanyak manje..biasa lah tu!..manusia..mulut tak reti nak diam

Kesuma Angsana said...

wah cukup cantik lah dia bertudung!

MizzTina said...

yela..manis mcm sy.. :P

Nad @ MamaZN said...

Mmg cantek bile bertudung ;)

Rasp said...

iye lah mmg makin ayu jer dia...

biasalah tu sis...
kkdg org tak puas hati dgn kita...
mcm2 dia kata walhal dah memang keje kita kan....

Chekgu Azrine said...

Org dh lawa..lgla lawa kan..hehe

ieda said...

eh dia dah bertudung yee
bile ????
cantikkkkkkkkkkkk
syukurrrrrrrrrrrrr ;))

maszmadi said...

suka ngan dynas...

erm, ada orang jeles kut ngan skop tugas ko eima...

ch@ said...

wokey im waiting for ur 3rd child. hihik. breastfeeding ni mmg perjuangankan eima. bila dah blaja, dah buat, dah rasa, dah alami, ohhh sgt byk manfaatnya.

wei, ko pakai tudung pun cantik pe. lagi2 bila ko pakai tudung yg vouge2 tu.

Mooniqueen said...

Aah tgk jugak aritu...
Cantik sangat kan...
Doakan dynaz terbuka hati nak berhijab...

Qhaifa Nur said...

mmg comel dynas.....

cheqna said...

dia memang bertudung doh ke skang ni??

syawalsimpsons said...

jgn marah2..ko belasah je..kakkakka...sabau2..

mamalieyna said...

cunnye dia... mmg dh ramai artis bertudung kan.. eh dynaz mmg dh bertudung terus ke ni?

Amy Sinar Raudah said...

Cantik dinaZZZ..

P/s: emma boleh x bagi amy link blog atau forum mengenai ibu yang baru hamil..tips ke atau apa saja.. TQ!

Kakzakie said...

Dinaz memang cantik dan manis. Oh... sekarang dia bertudung atau sekadar utk program itu..

Amy Sinar Raudah said...

thanks beb! yap betul tapi diam2 sudah ha ha ha...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Dynas mmg dh bertudung ke?..dia sememangnya cantik n bila bertudung bertambah lg cantik..

Misz Mieza said...

Memang makin manis Dynas bila bertudung.. =)