Wednesday, November 28, 2012

Alisha's 1st Hair Cut



gunting rambut kat salon biasa je kat BB Salak Tinggi 
RM5 je 
dan alisha sgt behave xde pun dok tak diam 
senang nk potong
potong dlm 2cm

gaya rambut terbaru
klu alisha tak pakai bj gegirl mesti org ingat die boy 

aku tanya fahim adek comey tak 
jawapan: 
"adek comey byk klu rambut gegel"

"skrg rambut boboi comey, ckit je"



serius aku mmg syg sgt ngan rambut alisha 
aku suka tocang² kan
buat 2-3 jenis tocang
tp maknanye lambat lagi la aku boleh buat semua tu 

abah buat keputusan nk potong rambut sbb dahi ngan kulit kepala naik biji² merah
tp aku buat keputusan nk sapu ubat dulu tp sapu² lmbt plak nk hilang
kena la ikut kuasa veto ....

harap² cepat panjang² 




Note : minta maaf yg kawan² ai tak sempat nk bw .....

17 comments:

bunga_rose said...

ooo naik merah2 ke manja.. ruam la tu.. eqal ruam kat peha tu.. kepala takde plak..

takpe, jap je panjang rambut alisha tu.. nnt adik comel banyak balik yer fahim haahah.. comel je ayat si fahim ni..

♥cikmOt♥ said...

rambut iris tu bila nak panjang..huwaaa...lagi lambat kut

Nad @ MamaZN said...

Apa mulanya gatal2 tu ye?
Ksian alisya, tkpe, rambut alisya cpt panjang =)

Nayli pakai cd kt umh je aunty eima, kt luar die pakai pampers, hihi..aunty eima tgk td tu pakai pampers la, bukan cd

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..walau rmbut dah ptong tetap comel..ruam ea tu..

eima said...

@Nad @ MamaZN

maknanye bobonnye mmg besar la.... comey gile

MRS. K said...

kalau si hadif smpai skang ada orang igt die gegel.. huhhu

Qhaifa Nur said...

nasib baik alisha sporting.....
akak semua rambut anak2 hubby yg gunting, tak pernah pergi kedai......
comel skrg alisha.....

MizzTina said...

bagus alisha sbb behave je ye.. kak, setuju ckp fahim tu, comel ckit je dia.. hehehe

Puan Ira said...

ruam kew..alahai..sian gugurl...xpew rambut pendek tp ttp comel..

Papa Mifz said...

Mifz sampai ke hari nih tak pernah bawak pergi ke kedai untuk potong rambutnya...

mamalieyna said...

Kalau dh naik merah2x itulah yg terbaik kqn..takpe nnti pnjg blk rmbut adik... :-)

Fida Ghazi said...

alahaiiii..behavenya dia... senang betul nak suruh gunting rambut ye..

anak2 aku semua aku @ laki aku potong.. tak sanggup nak bawak kedai..mesti huru hara.. hihih..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mcm boboi pun tetap comey..
hope cepatlah sembuh masalah kulit di kepala alisha tu..

Kesuma Angsana said...

he he comey je

ieda said...

haa lebih comel dan kemas kan kalau bb dah potong pendek macam nie .. akak suke ;)

Aty_Fared said...

tak pernah lagi merase nak potong rambut anak sendiri..apetah lagi kat kedai...sebab rambut anak aku dari cukur lepas beranak..sampai ni tumbuh selapis jer...haaaiiih

Si Matatajam said...

Baiknya Si kecik tu..kl Khalish mesti meraung x mau gunting rambut..