Monday, November 26, 2012

Faktor Harimau Malaya Mengiau Semalam

aku rasa ramai yg kecewa dengan perlawanan semalam 
Malaysia vs Singapore 
Harimau Malaya mengiau je semalam 

aku rasa faktor kekalahan :
Player yg dibawa masuk semua player yg kontroversi
ada yg sebuk ngan kes cerai 
ade yg sebuk nk kawen/gossip panas
ade yg kes khalwat
kes awek²
putus tunang 

klu displin kehidupan pun tak ter "handle"
displin kat padang lagi la out

kadang² tu terbawa masalah di luar ke dlm padang

lagi faktor penyebab adalah RAJAGOPAL
kenapa aku cuba salahkan die 
player yg dibawa masuk player yg jrg bermain dlm liga harapkan title "STAR" je
ayam tambatan tua
pengalaman bermain kurang
player asek bertukar so diorg nk serasi ssh 

tah la ni antara pendapat aku sebagai pompuan yg tak pandai sgt pasal bola sepak
tp kenyataannya aku malu friendly ngan bangla pun kalah



Note : aku tgk 35 minit pertama je ... pastu tido menyampah tgk player kendur lutut

14 comments:

MizzTina said...

kesimpulannya, rimau dh jd kucen.. sekian...

Nad @ MamaZN said...

Letak harapan tggi sgt...

wahida said...

oh, mmg frust tgk game mlm td....huhu...


apepun, aku tetap sokong Malaysia...

caiyok!!

♥cikmOt♥ said...

apek tengah hurmm...high, bakal bini cung woo...hahaha

syawalsimpsons said...

tak tgk pon...malas pon

Fai CeritaCinta said...

tak tahulah ape pulak alasan yg dia nak bagi kali ni.. fai pun tak tgk smpai habis, sangat menyampah..

MRS. K said...

semalam aku tgk cite ape yer?? cite karton yeay!!

cheqna said...

geram..sangat sakit hati..huh

maszmadi said...

tengok sekali 2 - 0..... alih channel lain, tengok lagi sekali 3 - 0.. huh terus x tengok2 dah lepas tu...

TeacherAzimah said...

hahaha....setuju semuanya! kita pun tgk kejap jer pastu tido...

Kesuma Angsana said...

turut rasa keciwa smlm huhuhu

mamalieyna said...

hehe..tak tengok pun, layan ank tido, tp en suami frust ler dia tengok..he~

macam logik sgt faktor penyebab tu, setuju... ^_^

Papa Mifz said...

harap harimau malaya bangkit lah pasnih....

Misz Mieza said...

Ni bukan mengiyau dah dear.. Menguap terus.. Tensen jer aihhh.. Kontroversi je lebih player2 tu sume, prestasinya harom... Ermmm..