Friday, November 16, 2012

Gaya Alisha dlm Troli

aku dah jarang amik gambar sgt anak2 ni sbb slalu rasa tak cukup masa dan kelam kabut 
tp aku slalu rasa rugi sbb tak amik gambar2 diorg membesar

bila tgk2 dibanding2 kan nampak la beza 
even sebulan ...
nampak tinggi bolat kurus kemetot bagai 




kejap je masa berlalu 
anak makin membesar


Note : aku suka nokia yg mesra ngan aktiviti amik gambo

15 comments:

MizzTina said...

beli la htc, gmbr superb.. :P

yg pakai bju pepel ni nmpk lebih cute.. maybe sbb nmpk sgt kot tocang dia tu.. hehehe

Nad @ MamaZN said...

Rmbut alisha dh bleh buat tocang!
Eima, mana beli legging alisha kaler merah tu?

♥cikmOt♥ said...

htc pilihan saya...weeee

Rasp said...

tak kisah lah brand apa pun....
asal leh snap snap snap memang best...
tomei dia bertocang :)

TeacherAzimah said...

Eeee bl lar bila dgn anak2 ni rasa kelam kabut jer hehe... Itulah klbhn kita sbgi ibu kan
Awning dia full awning sebijik mcm fareeda. Bkn thai silk. Cuba lar satu hehe...rmi dah repeat order alhamdulillah...

Fai CeritaCinta said...

hehe.. budak2 mmg cepat je dah besar :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg pntg gaya camne pon tetap comel!

mamalieyna said...

Yes..hari2x mmg ada perbezaan anak2 ni..k.ina rajin ambk gambo..hehe..

wahida said...

comel giler anak ko....

Papa Mifz said...

tengok perkembangan anak membesar mmg best kan...:)

ch@ said...

Alisha dh mcm org besar sgt je. Dia byk krenah x eima? Adli x byk hal sgt. Suka bw dn buat hal sendiri. Bila aku pangku dia, aku rasa cpt btl dia bsr.

Snap je picture guna apapun...jnji dpt simpan memori tu.

Si Matatajam said...

Ala comelnya Alisha...suka tgk bb gurl ni..

::NureeN:: said...

mcm2 gaya dok ada semua comel2 hehehe

ieda said...

apa2 brand pun x kesah dik , janji dpt abadi kan pic anak2 ..
akak dulu pun bukan nyee banyak bergambar , tapi sejak xtv berblog nie .. sakan ekke ;)

sweetmama@eija zaquanziqry said...

itulah kan cepat jerk masa berlalu..

HP skrg mmg dh berfungsi mcm camera, penuh dgn gambar jerk smpai memori full dibuatnya..hehe