Monday, November 12, 2012

Mulakan Hari ini dengan Ceria

kami mulakan hari ni penuh keceriaan 
sbb hari ni jalan pun lengang 
driver pun tenang tak de kalut nk cepat sampai ke presint 9 nun 
nk hantar anak2

disebabkan pagi ini smooth 
kami breakfast dan mulakan hari dengan ceria

lepak kedai mamak utk sarapan sambil melayan tgk merpati
mmg best 
org paling besh of coz la alisha
abg fahim pun ceria jugak sbb hari ni dalam sejarah die tak tido atas bahu mama waktu hantar ke skool dan
menangis ckp kata mama "mama amik awal ye "




kan syokklu hari2 cam ni 
jalan xjem jiwa pun tak meroyan pepagi 




9 comments:

Nad @ MamaZN said...

Siap bantal peluk lg si fahim ni..hihi

Nad @ MamaZN said...

Eh,bantal peluk plak...bantal busuk!=)

♥cikmOt♥ said...

kena cuti sepanjang tahun la...

Kesuma Angsana said...

masih bau bantal bucuk ye ! hehe

azizah :) said...

cuti sekolah la paling syok sekali kan... jalan tak jem..hehe

Chekgu Azrine said...

cuti sek mmg jln smooth je kan..hehe

محمد رازيق said...

aboi bantal peluk. hehe. ingat bantal peluk dedulu. hehe. btw cuti sekolah cuti yang amat dinanti. salam kenal

Si Matatajam said...

Suh mama dia amik awal tu sb rindu la tu yek..nk manja2..

ch@ said...

Lps ni...hari2 aku akan sama je setiap hari...