Thursday, November 29, 2012

Ngauman Harimau Jantan

tahniah utk Harimau Malaya smlm 
menang 4-1 dengan Laos

ni baru betui² mengaumm

tp aku tak leh blah ngan muka Rajagopal separuh masa pertama
muka xde senyuman langsung 
risau kena paksa letak jawatan klu kalah lagi 
risau nk kena menghadap Duli Yang Mulia Sultan Pahang Selaku Presiden FAM 

tp bila Wan Zack Haikal jaring kan gol minit ke 75
muka Rajagopal dah berseri dah ade senyuman di situ

tp game smlm mmg wajar Malaysia kena menang besar utk point dan aggregate 

Kedudukan Kumpulan

Kumpulan A

TeamMP W D LGFGAPts
Thailand2200616
Philippines2101223
Vietnam2011121
Myanmar2011151

Kumpulan B
TeamMP W D LGFGAPts
Indonesia2110324
Singapore2101313
Malaysia2101443
Laos2011361

Sumber >>  SANoktah

malaysia kena menang dengan Indonesia utk melayakan masuk separuh akhir
bukan takat menang tp kena menang besar jugak 

harap² Rajagopal ada kata semangat utk bakal pengantin, si bujang, si teruna dan si duda utk terus kekalkan prestasi 


Note : aku dan bola ...hmmm kena paksa tgk

16 comments:

♥cikmOt♥ said...

apek tengah syok malam pertama...
lalala...

Wanita Mutalib suka Share Instagram's Pictures said...

tak tgk pun smalam.
tgk timeline FB ngn twitter sajo :)

salam singgah :)

::NureeN:: said...

heheh nureen x tgk pon

Kesuma Angsana said...

terus sokong ajelah

maszmadi said...

kejap tengok bola kejap tengok masterchef... hehe
tahniah harimau malaya...

Nad @ MamaZN said...

Amboi komen cikmot..18 sx, haha!
Tahniah utk harimau malaya..
Baru la tak kena 'bahan'

mamalieyna said...

Best plak layan bola mlm td..baru betul mengaum ye.. :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tunggu yg lwn indon lak t kan..

MizzTina said...

si duda?? muehehe.. jgn kak, terasa sy.. *tetibe*

ieda said...

akk pun x tgk
tapi doa2 jugaklahhh harap2 menanglahh mlm tu nanti huhuhu

Papa Mifz said...

semoga Malaysia berterusan mencatatkan kemenangan...

TeacherAzimah said...

kita tggu plak apa akan berlaku mlm esok kan hehehe...harap2 harimau malaya akan tetap mengaum!

Qhaifa Nur said...

mlm ni tkt pula nk tgk he..he...

Ardini Humaira said...

salam..
congrats! hehe... besok tengok entry dni jam 10 pagi tau.. surprise :)

Aty_Fared said...

aku tak tau ape2 pasal bola..aku tahu..dah menang jer..huhu

LYAfrina said...

kali ni x bape layan sgt bola