Tuesday, December 4, 2012

Dapat Hadiah Eyeliner (^^,)

Alhamdulillah 
dapat eyeliner free dari Ardini Humaira
EYELINER KAJAL

TQ dni

aku sesaja je try letak nama aku kat GA dni 
sbb mudah tak yah buat entry bagai
dan dah lama benti dr joint contest 
sesaja je ... rupenye ade rezeki
boleh la try pakai almklumlah aku mmg tak penah pakai celak pun





Note : bz benar aku skrg ni .....

23 comments:

♥cikmOt♥ said...

apa yang ko bz kan ni...hehehe

eima said...

@♥cikmOt♥

5S la kak ... tu yg aku dok buat sampai luka tgn2 ni ...balik rumah sakit bdn pastu sakitkan anak2 .... hahahha

nur anis said...

waa..bestnyaaa kak..:)

bunga_rose said...

rajinnye buat 5s mek.. ofis aku ni tak tau laaa zaman bila br akan diperkenalkan 5s haahahh

MizzTina said...

bz sgt smpi entry pun kontot² mcm sy.. hahaha

Chekgu Azrine said...

tahniah sis..sekali sekala berkajal kan??

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kakkaku syg ..hihi.. berkajal pasni ea..

Nad @ MamaZN said...

Tgk sket mata tu...?! Hihi

ieda said...

tahniah dik ;)

maszmadi said...

tahniah...
wah, lepas ni sume pic ko dlm ni mata macam kajol la yerk pakai eye liner tu... hehe

Rasp said...

tahniah tahniah...
nanti leh tunjuk solekan mata mu itu *wink*

syawalsimpsons said...

tahniah...aku pon pakai ni gak...beli kat dni jugak

::NureeN:: said...

alhamdulillah... rezqi
nureen pon dh lama sepi ngan GA

azizah :) said...

wahhhh eyeliner! bestnya.. tahniah kak

Papa Mifz said...

syok la...:)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah,
lepas ni kena la pandai bercelak sbb dah ada brgnye..

5s mmg penat pun nak kena deco2 ni kan, opis kami dah masuk thn kedua, skjp je rasanye thn depan thn ke 3 la dh 5s, thn pertama je penat masuk thn seterusnya ok dah w/pun nnti setiap thn ada penilaian semula 5s tau..

MRS. K said...

sila pakai baru mata menawan.. :b

YanaUjang said...

pernah dpt eye liner gini ms pi kelas mekap..mmg best..sbb kaler dia pekat =)

Qhaifa Nur said...

tahniah...seronoknya dpt eyeliner...

mamalieyna said...

Tahniah...best tu pt celak free.. :-)

Myra Jay said...

Tahniah ye ;D

Nini D.. said...

sakan ko ber eyeliner tebal lepas ni g keje :)

Si Matatajam said...

Tahniah...