Wednesday, December 19, 2012

Kalaulah aku mampu

aku sgt rindukan nk membaca semua tulisan² korg
tp buat masa ni aku mmg tersangat la bz nk kejar dateline 
dan kejar masa 
agar aku tak susah hati minggu depan 
aku akn start bercuti dari 21 hingga 28 disember ni 

harap² tugas² aku ni berjalan lancar dan aku boleh kembali 
seperti dulu .... blogging dan blogging 


jom layan buat kerja dulu ....

Note inshaa Allah aku akan klik older post korg satu persatu nanti .....

10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

takpe.ku sbr menunggumu kak..

*SiRibenMerah said...

ok. gudluck n take care~

Kesuma Angsana said...

ok faham sgt tu

Nad @ MamaZN said...

Huhu....take care k!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sgt memahaminya, yg penting selesaikan urusan kerja hakiki dulu, nnti nak bercuti pun happy...:)

Ayu azmir said...

tak pe take ur time... selamat bekerja....

ch@ said...

Take ur time beb. Aku sentiasa merinduimu. Bestnya cuti.

Chekgu Azrine said...

takpe..kerja tu lg pnting..sumbr pendapatan kita tuh..

MizzTina said...

bz lg ke tuuuuuu

Papa Mifz said...

takpelah siapkan dulu la kerja tuh...