Wednesday, January 30, 2013

Balik Kampung Serupa Melancong | Laksa Power Pantai Airport

sejak 2-3 menjak ni aku kebizian sampai mls rasanye nk update
tp ttp dok teringat nk buat 
________________________________________________
ni cerita tahun 2012 yg lepas

ramai dah yg dok cite pasal Laksa Power Pantai Airport ni 
antara nye nad mamaZN & Sue 
aku yg org  langkawi pun tak penah sampai
tak leh jd ni 
nk kena cuba jugak tu kan mknan fav aku 

aku paksa enPanjang bawa aku

akhirnye sampai jugak

dpt jugak aku merasa

rasanye ??? boleh la ... kuah dah pedas
tak perlu tambah cili dah pun 
aku mkn 2 mangkuk 1 aku punya 1 lagi enPanjang punya
enPanjang kurang ckit mende pedas ni 
aku la tukang habiskan wlupun anak dlm pangkuan


kat Laksa Power ni ade mende lain lagi selain laksa 
ade Char Kueh Teow & Rojak aka pasembor

hasrat enPanjang nk pekena CKT tak dapek la 
sbb ttp la pulak .... kesian die ...kecewa disitu 
balik utara ari tu sekali pun die tak dpt mkn CKT



Note : bila la nk abis cite blk kampung ni... 

18 comments:

MRS. K said...

aku dah bapa kali pi langkawi tk penah pon try makan kat sini.. huwahuwa.. asal nak pegi tutup la, ujan la...

bulan 2 ni nak pi langkawi. urusan kerja...

bulan 3 InsyaAllah pi jugak untuk LIMA. kerja jugek...

syawalsimpsons said...

aku pon dah try makan kat sini..ok la jugak kan

mama ila said...

hmm..nampak sedappp..hihi..tapi lum berkesempatan ke sana =)

♥cikmOt♥ said...

aku p langkawi selalu lalu jek depan ni...tak pernah lak menyinggah...

♥ ROS ♥ said...

aduh..ros ni kalau bab laksa mmg lemah.. nak makan.....:P

cheqna said...

sedap weh....

Nens Collection said...

haha..janji sodapp kan..lagi pedas lg best..hehe

Nad MamaZN said...

Mak aih, sedapnye!
Mengimbau kenangan sungguh! Haha! =)

::NureeN:: said...

laksa power kat airport?? x prasan plak.. masa g lgkawi thn 1 thn lepas.. pas ni nk try la

Kesuma Angsana said...

tang laksa tu yg paling best hehehe

maszmadi said...

ish, ko sebut CKT plak eima, terliur aku...

ch@ said...

mmg struggle ko punya hendak mkn tu, siap pangku alisha ngn bantal mucuk. cayalah.

wahida said...

masa aku gi langkawi dulu pun, kat sini jugak la kami pekena laksa...

boleh tahan jugak la sedap dia...

Ya ALya said...

sedapnyer la laksa ni....

mamalieyna said...

Klau namanya laksa, bermangkuk2 pun bol3h habis... :-) sedpnyaaa....

MizzTina said...

akak oiii... laksa itu membunuh ku.. hahahaha

deelira@deeliraz said...

cedapnyer.. bulan mei ni nak g cari la hehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

pernah jgk makan laksa power pantai airport langkawi ni..mmg terbaikk n sedap..