Monday, January 14, 2013

Buat Kerja Sampai Tergolek



 dua kanak² ini yang sedang kelenaan kepenatan
selepas mengerjakan kain baju mama yg dah berlipat & belum berlipat

kain² baju ni ade yg dah siap berlipat cuma mama malas nk susun kat almari & rak je 

tp mama kena lipat balik semula sbb kanak² tu punya angkara

tp salah mama jugak tak pantau 
mama layan kepala .... tido ...
mama demam perlukan rehat nk hilang sakit pala
letak diorg dlm bilik bawah sekali ngan mama yg cuma ade katil, almari & raga baju je 
lebih selamat utk mama baring 
mmg aku dgr fahim ngadu kat aku 
"mama adek kacau bj mama"

aku mls nk bgn nengok dan ckp biar la.....
lagi seronok diorg ber2 tu kerjakan

dah penat adek naik atas katil baring terus terlena
si abang masih lagi kejut2 die ajak main
tgk adek cam org pengsan ...die baring terus lena...
susu pun tak minum....penat sgt ke tak sampai hati nk kejutkan mama

diorg tido je aku terus bgn kemas balik kain baju

pandai bw diri .... cam tau² je mama tak sihat



Note : demam dah kurang tp kepala masih lagi sakit ....

9 comments:

syawalsimpsons said...

pandai anak ko bawak diri ni...baguih2,,,

:::aZiE::: said...

extreme btol xtvt diorg,...hhaahaa

MRS. K said...

menggunung baju ko wei...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

anak2 aku pun cukup suka main kain baju.., dah la time kita nak melipat dia sibuk nak melipat jgk, pastu bila kita dah elok lipat dan susun dia punggah balik..

moga cepat sembuh, sakit kepala ubatnya mmg kena rest yg cukup.

Amy Sinar Raudah said...

Alololo comelnya adik gan abang nie..

Misz Mieza said...

Heheh.. Kuat kerja.. Btw, get well soon ye.. =)

nadia irwani Hamidi said...

Senang nye depa ni tdo...
Pandai plak tu...takmo kaco mak die tdo

Chekgu Azrine said...

cpt smbuh ye mama..kesiannya mama..hehe

~aSHa~ said...

bg mama exercise....caiyokkk mama