Tuesday, January 29, 2013

DKNY 7ml dlm Tangan

hari selasa lepas aku pi collect kat Pos Malaysia
dedulu mmg hantar parcel ke opis ni sejak² asek parcel hilang je aku tak brani dah 
baik hantar ke rumah kite pi collect lebih selamat 



ade pantulan diri sendrik tgh amik gambo la 

wlupun sgt comey 
aku ttp hepi sbb ia nye free
sbb sgt cepat urusan pengeposannye ...




Note:  2-3 hari lg ni pensijilan 5S dah ..akunye tmpt tak siap lagi

13 comments:

MRS. K said...

hang tak pakai kan? meh bak mai kat aku buat hadiah belated besday.. kuikui

bunga_rose said...

comel weh.. takpe kecit pun, pakai skit dah wangi kan..lama boleh tahan tu

Nens Collection said...

comel je bentuk die..;)

deelira@deeliraz said...

pensijilan 5s? huih.. hebat dah la kl dah blh buat tu manje..opis aku.. hampes

Rasp said...

comeinya....
senang muat letak dlm handbang kan..

MizzTina said...

comeyla senang nk bw ke hulu ke hilir..

syawalsimpsons said...

nak sikit...

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel sgt bntuknya..

Nad MamaZN said...

Sembur skettt... Hehe

Aty_Fared said...

wangi kan....aku suker bau die..tu kecik..tapi tahan lame tau..:)

ch@ said...

70ml pun, tahan lama jg tu. pakai sikit ja dah wangi. aku kureng dkny pasal musuh dlm slimut aku guna dkny ni, so ter effact skali. wangi mmg.

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah besh..
lg2 free...

Zee Suhaini said...

sonoknya kalau dapat ni nak nak lagi kalu free :)