Monday, January 14, 2013

Fahim naik Choo Choo Train

hari sabtu lepas aku ade urusan kat BB salak tinggi(BBST)
enPanjang plak mmg bekerja hari tu 
plan asal nk bw keta sendrik je tp enPanjang tukar plan plak 
tinggal keta kat ERL putrajaya
tumpang die ke BBST 
dah setel die hantar ke Stesen ERL Salak Tinggi

oleh demekian
ini kali ke 4 aku naik ERL
dan kali pertama utk alisha dan fahim 

fahim ckp naik choo choo train

fahim la paling xcited 
gembira betui die wlupun asek kena marah ngan mama 
sbb asek nk pi tgk landasan je

aku cuma risau kot tergelincir ke ape ke 
tu elektrik high voltan tu 


alisha yg asek nengok org je ...



fahim bila sampai die tak nak turun 
sbb kejap sgt dlm 6-7 minit je kot 
aku nk amik gambo pun tak sempat 
tetiba je dah sampai 

lain kali ye kite naik lagi
pas ni mama byk korg bas nadi putra pulak 

klu dlm² putrajaya ni mama boleh la layan korg naik 
public transport
klu kat luar .... mama takut ....



Note : anak² yg tak mandi pagi ... semua pakat tido time keluar ... cuma tukar kan bj je ...



10 comments:

MizzTina said...

takut?? meh dgn sy jom!!

Rasp said...

ye lah sis...
anak2 kita dah beruntung...
gi sana sini berkeretakan sis...
dah jarang nak dpt peluang naik public transport....

Nens Collection said...

HEHE..MUKA TERUJA KAN ANAK2..;)

syawalsimpsons said...

best tu jalan2..

Nad @ MamaZN said...

Igtkan dah mandiiii..hihi

bunga_rose said...

takpe, klu ko tak ckp, orang tak tau anak ko tak mandi haahahah..

kimi pun tak penah naik tren.. mesti dia teruja klu dapat naik...

Kesuma Angsana said...

he he cute je bebduak ni

maszmadi said...

tingin jugak nak bawa anak naik train, tapi x tahu ke mana... belum kesempatan lagi...
bestlah fahim naik train kan, x puas.. hehe

ieda said...

cute je fahim dan adik duk macam tuu .. x nampak macam takut ...

yelah budak2 skrg banyak pendedahan yg kalau kita x bagi , mereka dah tahu sendiri .. ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

x pernah lg bawa anak2 naik ERL, tp diorg dah pernah merasa naik komuter..ok la tu cuma x selaju ERL..