Monday, January 21, 2013

Selera Orang Besar

kejap je Nur Alisha aku ni membesar 
mmg byk perbezaan ngan si abg tau 
si abg pantang ngan masakan warna merah kecuali sirap
semua dikatakan pedas

tp klu alisha semua die mkn je 
pedas ke tak 
klu pedas die minum air gitu la kekdahnye 

tgk mama mencicah Fries ngan  cili sos 
die pun sama nak 
tp aku bg die kechup je la 

klu fahim dah bolat² mata nengok 
adek dok mencicah 


kualiti gambo tak cun sbb abah tak lap lens camera HP mama ....
ade cap jari ...


Note : seb baik minggu ni 3 hari je kerja...yeay

10 comments:

MizzTina said...

okla tu kak..msti feveret dia nt yg pedas² je.. hahaha

Nad MamaZN said...

Jumaat amik cuti ke? Balik langkawi?

eima said...

@Nad MamaZN

tak balik la dear pi CH je kot ...

langkawi mayb bulan 3 ....

♥cikmOt♥ said...

wahhh...p CH,...hehehe

bunga_rose said...

bagus alisha, leh dengan eqal, semua benda telan, klu kayu dgn batu tu makanan pun mmg dia telan

deelira@deeliraz said...

dah beco dia..
acad xmau jgk merah2 manje..seme pedas. umie relaks je. pedas minum la air.. hehe

syawalsimpsons said...

FUYOOO....MMG GAYO DAK BESAR NI

YanaUjang said...

sama laa minggu ni 3 hr je keje..weee! ^_^

~aSHa~ said...

besar dah gegirl ni

ch@ said...

Abg fahim ko sama ngn auni. Smua pedas belaka. Adli pun sama alisha hendak cicah sama. Arrizqi xtau lagi.