Wednesday, January 16, 2013

Souvenir From Paris

TQ pakcu my BIL
awal bulan Dec 2012 lepas 
beliau pi Paris ade Work Trip 

buah tangan dr pakcu


Lancome Perfume 5ml utk SIL
Tshirts utk his Cik & Fahim
Alisha nye non ade tak pasti nape ...lupa kot 
tp tak pe alisha kongsi ngan mama la ... mama bukan nye pakai pun perfume 
semua koleksi mama ni mama simpan utk alisha 



Note : lepas demam ari tu setiap hari kepala aku sakit amat .. hari2 kena amik pain killer..bukan sakit kepala kat kawasan rambut tu tp kat dahi ni ...berdenyut² klu sentuh rasa sakit ..mlsnye nk pi jumpa doktor for sure diorg hanya akan bg pain killer + pcm je .... 



19 comments:

MizzTina said...

xelok la mkn pain killer hari²..

♥cikmOt♥ said...

seme perfume simpan tuk alisha...tak expired ke...masa tu dah berpuluh tahun akan datang ni

TeacherAzimah said...

eh better pi check doctor...takut nnt ada apa2 yg lebih merbahaya.

Nad MamaZN said...

Migrain ke eima?

Fai CeritaCinta said...

akak, cuba try ke pakar pula. bahaya kalau dibiarkan sakit kepala berpanjangan..

eima said...

@♥cikmOt♥

hahaha penah terpikir jugak tp tanya sale girl kat sogo ari tu die kate xde xpired make from alcohol ... wangi nye tak berubah ... cuma main kurang wangi gitu je la sbb terserap ... gitu la kekdahnye ..nanti aku cer tanya sesape yg pakar dlm pefume ni ...

syawalsimpsons said...

bakpe teruk benar ye....sakit tu

Rasp said...

wuhuuuuu bestnya dpt ole2 paris mari.....

uishhh teruk gak sakit u tu sis...
cer gi checkup kat specialist sis...
risau gak....

eima said...

@Rasp

tu la ... dulu dah penah rasa cam ni bila ade sinusitis ...alahan lebih kurang cam resdung tu ... dah lama tak rasa cam ni ... nanti akan pi jugak klu 2-3 hari ni tak ok jugak

azizah :) said...

wahh ole2 dari paris.. bukan senang nak dapat tu..

better g cek doktor kak even doc bagi painkiller n pcm tu..

~aSHa~ said...

alisha yg untung...

nuyui a.k.a miss YUI said...

jauh ole2nya..

kakak syg, p chck doc ya..

eima said...

@nuyui a.k.a miss YUI

ye la ye la nanti tak ok dlm masa 2-3 hari ai pi.....

Kesuma Angsana said...

bestnyer,.. jaga diri ye. Kalau teurk sangat bek g check dr. Tk bagus amik pain killer terus menerus ni

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

bestnyer dpat souvenir.. gi jmp dokter la eima..x elok makan pain killer kerap sangat..takut jd sakit lain plak nanti..

Misz Mieza said...

Pain killer tak elok amik selalu sangat dear.. Cuba ikhtiar cara lain..

ieda said...

bestnyaa dikk ...
dari oversea layie !

sakit kepala tuu mgkin kerana angin yg naik ke kepala .. bawak berurut , biasanya macam tuu lah ..

Qhaifa Nur said...

jauh souvenir tu...

risau gak kalau asyik sakit kepala ni...moga cepat sembuh..

Puan Ira said...

bestnya pg paris..