Tuesday, January 15, 2013

Tuah Awal 2013 | DKNY 7ml For me


sbb die share kat FB aku pun sama tumpang share
dan dia jugak yg bgtau aku yg bertuah 

DKNY ni mmg my fav wangian since 2005
aku tak penah lagi ade sebenarnya walaupun ia jd wangi fav
sbb aku jenis seorg yg tak gemar pakai 
so rasa sgt syg duit klu beli tp tak pakai 

tp rezeki aku utk dpt perfume fav yg dah lama idam 
tp kedekut nk beli ... hahahaha 

TQ Dubai Mini Perfume sbb bg peluang ni kat aku 
wlupun kecik kompom mmg lambat nk abis .... 



Note : ade 2 kotak yg aku belum penah buka dan bau ....1 kotak EDP Britney Spear 30ml & 1 kotak set travel lancome 5ml (5botol) ...TQ SIL & BIL hadiah dr luar negara


22 comments:

*azni* said...

tahniah..murah rezeki dia..

MRS. K said...

yeay!
dengan ucapan, bila nak tukar gambar profile fesbuk.. kuikui..

cer juai perfume tak pakai tu

AdanyaKauUntukku said...

congratulations.....waaaaaaaaaa..boleh lah sembur minyakkkkk wangi DKNY lepas nieH

syawalsimpsons said...

fuyooo dapat free tu...nak setengah ML.kakkakka

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Tahniah..
hadiah yg besh..

aku pun suka DKNY ni, dulu hantaran perfume aku mmg perfume DKNY epal ni..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah kak oi..rezeki..

Nad MamaZN said...

Hahaha..! Excited tu bgtau tgh2 mlm buta =)

Misz Mieza said...

Wah! Bestnya! Tahniah2! ^_^

MizzTina said...

tahniah..tahniah..


kak, nk satu..kehkehkeh

ieda said...

tahniah dikk
murahh rejeki ! ;)

eima said...

@MRS. K

syg nk jual sbb buah tgn dr ipar ... pastu aku suka nenok tp syg nk guna

♥cikmOt♥ said...

rezeki tak siapa yang tahu kan....

monamie said...

weih britney tu bau dia sangat sedap mcm nak gigit.. yg mana..ader pink ngan purple tak silap kmona kaler btol dia.. syoknya! :)

eima said...

@monamie

midnight ke hape tah purple tu la
botel die ade bling2

Kesuma Angsana said...

tahniah ye, rezeki awal tahun tu

Qhaifa Nur said...

tahniah....murah rezeki eima

mamalieyna said...

Waaa tahnaih, best tu hadiah minyak wangi..:-)

QA's ~ mamapapa said...

wahhh..seronoknya dpt perfume :) sa;lam kenal,jmput follow kmbali :)

azizah :) said...

wowwwwww!! tahniah kak eima!

Ima Salsuzaima said...

alhamdulillah.rezeki..hihi.semoga terus murah rezeki.:)

Ima Salsuzaima said...

alhamdulillah.rezeki..hihi.semoga terus murah rezeki.:)

Ima Salsuzaima said...

alhamdulillah.rezeki..hihi.semoga terus murah rezeki.:)