Monday, February 4, 2013

Aku Yang Cuba Tenang

tgh menungu ngan tenang 
sementara auditor 5S sedang membuat semakan 
harap² ok la kot
__________________________________________________

tp hati aku lebih gusar memikirkan alisha 
semalam aku perasan yg terlinga die keluar lendir kuning 
memula tgk cam nanah tp aku tak suspect die kena ear infection sbb die tak menunjukkan tanda demam langsung

aku perasan semalam waktu dlm keta lepas balik dr jusco terus bergegas ke klinik berdekatan 
Klinik An Nisa Seri Kembangan 

tp doktor ckp tu wax telinga die ... so just bg ubat titis telinga soliwax
hati aku ttp risau ...sbb aku tak rasa tu adalah wax 
sbb ia berlendir kuning² cam hingus dan tak berbau

aku hanya syak yg ia nye hingus yg keluar dr telinga 
sbb aku penah terbaca pasal mende ni dulu 
lagi pun mmg alisha tgh berkahak & selsema sikit² lagi ni 
kali ni liat sikit kahak ngan selsema tu nk hilang
wlupun dah bw jumpa paed

wlupun cam ne pun aku nk dptkan nasihat dan rawatan 
dr ENT specialist ptg nanti 
mmg hati ni rasa nk bawa pi pagi ni jugak 
tp sbb audit 5S aku paksa rela jiwa aku kat office ni 



Note : jiwa kacau jap

8 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga cpt baiknya alisha tu..

MizzTina said...

cpt² bw jumpa pakar kak..

♥cikmOt♥ said...

aku cuti...iris demam

Nad MamaZN said...

Harap alisha tak apa apa..

syawalsimpsons said...

cepat sihat ye alisha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mestilah susah hati,
eloklah berjumpa pakar ENT tu,
hope alisha sihat hendaknya..

*rasanya nnti hadiah FM tu eija bg by hand je la, nnti papehal eija roger..maybe lepas CNY la kita jumpe ye..

ieda immi said...

hurmm x per dik
lepas nie cepat2 pi bawak alisha yee .. siap2 kan kerja ..
insyaallah harap x der yg serius ..

bunga_rose said...

boleh ek hingus kuar ikot telinga.. insyaallah takde pape alisha tu manja.. aku doakan alisha cepat sihat k.. eqal pun baru je sihat dari batuk berkahak.. musim kot..