Thursday, February 14, 2013

Doodles Google Comel Mengikut a Day

cam biasa aku mmg suka sgt ngan doodles google
sgt² comey dan sentiasa berubah mengikut peristiwa

sempena 14 Feb ade aku kisah ngan ade ape 14 feb ni  

tekan button ♥


happy ending love story


only one gumbira


alone 

byk lg doodles yg comey²
sbb setiap tu cerita lain² dan kelakar 

sepagi td aku menghabis masa ngan dok tekan button love tu 

jom click Google

Note : mengantuk betui la .... 

11 comments:

Rasp said...

a'ah...
i ingat i sorang je suka...
cute sangat kannnnnnn....

syawalsimpsons said...

aku pon baru tekan...ada la 14 feb ni..bufday akak kat tempat aku...ala ko perasan,...yg x berapa tu

@e_da said...

cute... eima ni mesti tgh bosan ni.. hehhe

Nad MamaZN said...

Baru lepas tgk td ;)

Cik Puan Rara said...

google mmg suka buat button comel kan.


hai.salam kenal =)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

mmg comel,tp xde pulak godek2 td..hehe

* haah zaquan 5 produktif, sama ke ngan fahim, zaquan tu kalau tanye nama kawan dia bknnye dia igt..betul2 dia igt kawan yg tolak dia smpai benjol kepala..'mukhriz'

mamalieyna said...

Mmg cute n comei..tertarik jugak :-)

MRS. K said...

kawan aku ada sorang keja ngan google malaysia. tiap2 bulan around the world kot! gaji jangan tanya la brapa.. selai baju die pon dah ribu riban. pengsann... tapi haitu aku bodek dia suh bagi hadiah besday kat hadif.dia belikan baju dkny. fuh.. harga ratusan tuh..

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel belaka..

wahida said...

comelnya....nak tgk gak la...

Kesuma Angsana said...

hehehe mmg comey kan