Friday, February 22, 2013

Jalan - jalan 2013 | Kuantan

sambung lagi selagi tak selesai kisah jalan² CNY 11/2/2013
hati aku ni ssh hati sikit la teringat kat Fahim tu 
_____________________________

lepas keluar dari Mini Zoo Kemaman ingat nk terus balik Putrajaya je 
tp tetiba enPanjang ckp die nk singgah kuantan 
gigih la aku call 2-3 hotel sekitar kuantan 
kebanyakkan nye penuh 
dan tak de connecting room 

last² kami check in kat Shahzan Inn Kuantan



teringin jugak nk mengimbau zaman kegemilangan remaja ngan enPanjang dulu
main² cinta, jenguk² tmpt deting tapi disebabkan hujan agak lebat 
kami hanya ronda² dlm keta je dlm kuantan 
byk jugak dah yg berubah dlm masa 8 tahun 

aku sebenarnya suka kehidupan waktu zaman study dulu
enjoys je ... tak de nk pikir pepe masalah
bosan ajak boipren iaitu enPanjang jalan

rumah sewa zaman study 


belah malam adalah masa memenuhi kehendak mulut ngan perut la 
tak puas ngan seafood kat ganu kami cari lagi kat Peramu Kuantan
tp FIL tak ikut kenyang katenye ...

Bawal sweet sour, sotong bakar, paprik campur, udang goreng tepung, sup daging & tomyam campur
RM61 je mmg murah

hanya 3 dewasa 1 kanak² & 1 baby je
kanak² dan baby tu mkn bawal sweet sour  & sup daging

tukang perabih ofcoz la aku 
boncit ..sbb tu ramai tegur perut ni boncit 
mana tak nye aku yg slalu jd DBKL tolong perabih


Note : lama x pi kontan sejak skuad tok gajah jatuh liga premier, klu tak dulu sanggup tu enPanjang mengejar perlawanan....


4 comments:

Nad MamaZN said...

Seronok tu mengimbau kenangan lalu hehehehe

mama ila said...

ila dulu masa matrik belajar kat matrik gambang, pahang..hihihi.. skali2 gi outing kat bandar kuantan..best kann..hehe

♥cikmOt♥ said...

hurmm...berpuluh taun kut tak p kuantan...nama jek aku ni orang pahang...hahaha

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

wah mengimbau kenangan zaman bercinta n study..

yup zaman study paling enjoys..