Friday, February 22, 2013

Jalan - jalan 2013 : Review Shahzan Inn Kuantan

kami pilih Shahzan Inn pd persinggah lepas 
sbb ade connecting room available & rate nye 
Harga pd CNY lepas utk connecting Room RM320+ pernight include Breakfast






pandangan bandar kuantan dr level 10

aku rasa bertaraf 3 bintang kot hotel ni 

keseluruhan hotel ni adalah ok la 
cuma kena tingkatkan kebersihan di ruang lobi & swimming pool
ade byk puting rokok dan cotton butt di swimming pool & lobi luar eeuuwww
kena tingkat kecekapan & keperihatinan terhadap komplen
aku ade komplen  bedroom yg MIL dok bau rokok kuat sangat pd receptionist
die ckp nk suruh housekeeping pi tgk sampai sudah tak dtg²
seb baik MIL jenis ok je ... mls nk byk bunyi 
cuma aku je la yg rimas sbb tak biasa dikelilingi bau rokok 
sbb enPanjang not a smoker also his family members, mostly 


lain kali nk pi lagi hotel ni ... jwpannye yes 
sbb mungkin time tu CNY maybe restoren hotel ditempah utk celebration mkn besar
so tak sempat nk clear kawasan lobi kot ...

tp tang swimming pool tu, hmmm manager kena pi tgk lebih kot....
cleaner cuci ke idak....


ini hanya review berdasar pengalaman aku check in kat sini utk pertama kalinye 



Note : fahim flat tak bgn²...aku nk balik half day ni ....




11 comments:

Nad MamaZN said...

Ksiannye fahim...

Lin Azlina said...

aah..hotel ni taraf 3 star...dah 3x stay sini...not bad..tp xdela good sgt..dkt tgh bndr...sbb tu jd pilihan

mamalieyna said...

Nmpkmok gk hotel tu..mybe sbb CNY kot..

Loor sian fahim...

mamalieyna said...

Aduuui nak taip nampk OK .. :-)

Kesuma Angsana said...

nampak cam ok, boleh cubalah next time

♥cikmOt♥ said...

owh fahim demam ek...irfan cergas jek...dia tak demam

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

kesiannya fahim flat x bgn2..haruslah susah hati..hope semakin beransur sembuh..

amiey lee said...

huhu leh consider kalau nak g kuantan nnti :)

Papa Mifz said...

pernah sampai Kuantan sekali jer...itupun dah lama sangat, semasa bujang dulu...

bunga_rose said...

aku check in kat sg. karang je tiap kali balik kontan.. hotel mak & ayah sdn. bhd. hahaahah

ieda immi said...

akk duk ktn tapi x pernah nginap layiee disini ekeke ..
yelah ;)

kenapa x sms nak dtg kontan ,kalau tidak leh jumpee huhu