Tuesday, February 5, 2013

Org lain dipuji tp Kite yg Hepi

alhamdulillah satu bebanan dah lepas
audit 5S semalam dah pun selesai
LAYAK dianugerah sijil 
dan paling best myboss paling banyak kena puji 
dr dlm bilik die sampai ke majlis penutup oleh auditor

pujian pd boss tu ofcoz la aku la yg hepi 
sbb aku yg bertungkus lumus buat wlupun main je lebih 
org lain kemain ceria berbunga2 bagai 
tp konsep aku simple & kedekut

dpt big claps dr boss sambil ckp TQ 
______________________________________________

stop la cite pasal 5S tu 
nak tampal gambar icha ala² cam tgh joget Gangnam style
gambar candid tp bg aku sgt comey ...anak aku kan harus puji lebih sikit ...



budak ni bukan nk mkn bersuap dah klu kat kedai 
penangan belajar mkn sendiri kat skool la ni 
sejak boleh berjalan & dah cukup bulan 
alisha dah pindah skool mek iris gebu anak CM
aku rasa sedih plak sbb die kena pisah ngan cekgu fav die 
pastu dah kurang dimanja...kena mkn sendiri....
tp nampak mmg die dah pandai main kejar ngan abg die 
mungkin kat taska tu semua budak boleh berjalan ... cara bermain pun lain lebih aktif kot





16 comments:

MizzTina said...

nape pindah??

eima said...

@MizzTina

dah besar kena la pindah dok ngan iris ...gitu la kekdahnye ... ikut perkembangan

syawalsimpsons said...

dah nampak semangat muka dier...

syawalsimpsons said...

dah nampak semangat muka dier...

Nad MamaZN said...

Comel.as usual! =)

::NureeN:: said...

tahniah... dpt pujian utk bos, kita yg lebih hepi, betoi2..
icha dh mula nk berdikari tue

bunga_rose said...

wahhhh.. nnt ko bagi tips tuk 5s ek.. ofis aku 5 s gak, santai, simple, suram eeerrr apa lg 2 ek hahaahah...

comey je alisha.. budak dah dapat makan sendiri memang takmo orang suap dah.. eqal tu mmg majuk klu tak dpt mkn sndri wehh

Ya ALya said...

comey sungguh...

ieda immi said...

wahhh bestnyaa dpt pujian dari bos .. bangga kan .. rasa macam usaha tuu ada maknanyeee ;)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah..

comelnye alisha, alisha skool mane, dkt generasi jgk ke..

♥cikmOt♥ said...

alisha dah besar...so gaya mestilah cam orang besar jugak

maszmadi said...

hurm, setiap pembelajaran kat taska lain2 kan... anak masz sampai sekarang ingat school lama dia, sebab cikgu kat sana sume baik2.. x macam school sekarang, asik kena marah jerk kata dia.. huhu

mamalieyna said...

Dh besar alisya..perangai pun sikit2 berubah la.. lbh berdikari..bagu tu.. :-)

Tahniah dh lepas auditnya..harus la berbangga :-)..

LYAfrina said...

mestilah bangga kan..sbb bos dpt pujian krn hasil kerja keras kt...
;-)

wah.alisya makin cute sgt2...

wahida said...

haruslah kita puji anak sendiri kan...

tp mmg alisha ni comel pun...geram aku tgk...

ch@ said...

comel anak dara kau ni, dah menggebu.
bestnya anak dah sekolah, lega utk satu tggjwb kan eima.