Monday, March 11, 2013

10/03/2013 Jam 6.05 am Cukup 29 Tahun

Happy Belated Birhday To Me
semalam 10.3.2013 besday aku ke 29 tahun 
kejap je aku rasa aku ni baru meniti kehidupan 
tetiba je dah 29 tahun dah pun 

aku harap aku berjaya dunia akhirat dan segala aku harapkan tercapai 
dan paling penting kebahagiaan rumah tangga dan keluarga
aku harap aku akan gemuk dan mantop boleh gitu ??

sebenarnya semalam pun aku lupa tu hari kelahiran aku 
enPanjang yg bgtau kat Fahim yg hari ni hepi beday to u mama
fahim yg tanya aku "betui ke mama"

cam biasa aku jd manusia tak de perasaan lagi
cuma angguk je ... sambil ckp nanti besday abg mama beli kek besar ek 

so tak de ape² sambutan atau pun kek utk aku pun 




Note: tak sabar nk tau ape PM umum dlm MAPPA ke 13 ni, harap ade berita baik ....


21 comments:

MRS. K said...

HEPY BESDAY MANJERR

Masya said...

selamat hari lahir.... semoga dipanjangkan umur.. ada yg masih mengingatkan itu sdh cukup dihargai...

bunga_rose said...

Selamat ulangtahun manje.. wehhhh umur terakhir sebelum masuk angka 30 an ni.. aku harap sempena angka terakhir 20an ni, impuan ko terlaksana.. aminnn.. aku pulak nak kurus..aminnn gak hahahaahahah

bunga_rose said...

*impian* typo hahaaahhah

Nad MamaZN said...

Kawan2 blog kite ramai yg muda2 dr kite rupenye hihihi
Terasa kite pun muda jugak :p

♥cikmOt♥ said...

nikmati idup di 20 an...tahun depan dah 30 an dah...hehehe...hepi sebeday eima...

Ya ALya said...

happy bufday adik eima......

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

happy belated besday yer eima..

nens cellection said...

hepi belated besday..semoga murah rezeki & panjang umur..aminn

Nini D.. said...

happy belated birthday!

baru 29..aku masuk 3 series taun ni dik non..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Happy Belated Bday eima,
muda lg tu..
moga sentiasa dibawah lindungan dan limpah rahmat dari Allah S.W.T. AMIN.

Alhamdullillah dpt jgk perkhabaran baik buat kita semua penjawat awam..

*Eima akhirnya anak aku zaquan kena Chicken Pox..semalam dah naik seluruh badan..:(

haslizalizz said...

happy birthday ima moga panjang umur murah rezeki dan sentiasa dibawah lindungannya...

mamalieyna said...

happy belated birthday eima !

eheh..ramai pulak teman blogger jauh lebih muda dr akak sorang nih..tiba2 rasa diri tua la pulak..ngee~ me.. lg 3 hari..lalala.. =P

mamalieyna said...

happy belated birthday eima !

eheh..ramai pulak teman blogger jauh lebih muda dr akak sorang nih..tiba2 rasa diri tua la pulak..ngee~ me.. lg 3 hari..lalala.. =P

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir akk syg..dah wish kat fb,..dpt?hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir akk syg..dah wish kat fb,..dpt?hihi

Kesuma Angsana said...

epy belated birthday yer

TeacherAzimah said...

Happy belated birthday iema... Sorry lmbt wish.

ch@ said...

happy belated beday weih,
smg kau sentiasa dirahmati dan diredhai Allah SWT. ampun, aku xsmpt nk wish kt fb, laptop aku menggila skrg ni.

dah mcm tradisi pula aku ingat 10/03 ni.

~aSHa~ said...

hepi belated besday dik....sori lmbt

Aty_Fared said...

Walaupon teramat lmbat..aku nk gak wish..heppi belated besday..:-)