Friday, March 15, 2013

Adik Manja Abg


alisha cukup manja ngan abg die
kang tetiba abg tgh meniarap main games die slamba je pi dok atas abg die
saje baring peluk bdn abg
kang tetiba org tu tgh layan kartun die pi baring atas riba
pantang abg tepuk tgn ngan buka luas tgn laju je berlari masuk dlm pelukan abg
asal mama kate pi kiss abg sekalii ngan dahi die sondol muka abg
tapi alisha ni kasar sikit suka melepuk ditampar² nye abg tu
tp die beruntung dpt fahim yg loving .... tak penah sekali pun dipukulnye adek die yg ganas tu

mungkin tu je teman die kat rumah kot 
tu depa ber2 kemain manja 

fahim slalu bgtau aku yg die tak suka tgk atau dgr alsiha kena marah 
samada mama or abah 
adek die tu kami ni tak leh marah sbb adek tu baby lagi kate nye


sama² tgk kartun oggy

bedak kan abg

tahan je si abga pe adek buat 

** sila abaikan fahim yg nyot² puting tu ...hahaha
tu namanye kemaruk... kadang² je hisap ...bila kemaruk


aku harap keakraban diorg ni kekal hingga ke syurga
tak nak nanti bila satu masa nanti mama dah tak de korg ber2 berpecah 
tak sehaluan dan tak bertegur sape

sbb sekarang ni aku tgk semakin byk 
anak lupa kan mak pak 
adek beradek bergaduh putus siratul rahim


Note : aku org pertama 20-30 org menyusul .... tp aku bukan virus ... jgn paksa² ...ini politik semata


15 comments:

syawalsimpsons said...

nampak sayang kat adik dier tu si fahim

Nad MamaZN said...

Moga silaturrahim kekal utuh sampai ke besar
Bagus dak fahim ni..

Ya ALya said...

semoga keka mesra sampai bila2...

monamie said...

manjaa!! Fahim sama hafiy kan..born 2008..daftar sekolah mana..

eima said...

@monamie

16(2) sama hafiy la kak oi

nuyui a.k.a miss YUI said...

saling mnyayangi namanya..insyaALLAH kekal..

LYAfrina said...

bgusnyer abg fahim..syg sgt kt adik dia.. seorg pelindung

Papa Mifz said...

Mifz pun suka tgk kartun Oggy gak...hehe

mamalieyna said...

Mmg loving sungguh abg fahim... :-) syok tengok..

Doa2x gitulah kan..

Arif n akeem lain sikit, akeem sllu je kena marah dgn si abng, akeem suka kacau si abang, harap adik besr sket nanti, main leklok la..huu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui sggh mlm yer kak..

MRS. K said...

aku tak paham apa hang tulis kat NOTE tuh :b

bunga_rose said...

aku pun sam cam k, tak faham note kot tulis tu.

tapi aku suka tengok cara fahim jaga adik dia.. loving gilaaaa... kimi dengan eqal loving gak, tapi dengan cara wrestling adesss

Aty_Fared said...

Waahh..bagus abang..hope nnti qaleef pon akn jd abg yg baik mcm anak ko..:-)

Kesuma Angsana said...

hehehe sukanyer KA tgk dua beradik ni

ch@ said...

Comel... Sweet ja. Smg ikatan terus hingga hujung nyawa. Sgt comelnya. :) touching.