Wednesday, March 20, 2013

Aku Lupa Lagi Birthday Laki Aku | Tahun ke3

ni tahun ke3 kot aku asek lupa birthday laki aku 
dulu tak lupa wish tepat pd tarikhnya ... 
cuma lupa nk wat entry untuk enPanjang
sekarang ni bukan takat wat entry tp lupa  lupa wish sekali wei

TQ la pd Mrs.K sbb wish besday laki die ...baru aku teringat yg aku tak wish besday laki aku 
waaaaaaaaaaaaaa

terus call my laki ... ckp sori...vavavava
gile besday laki sendri pun lupa ....kesian laki aku tu


Happy Belated Birthday ke 30 on 18th March 2013 my dear bucuk 
semoga awak panjang umur, murah rezeki dan terus berjaya dunia akhirat
dan Allah panjangkan jodoh kita hingga ke Syurga ..amin





Note : tetiap tahun aku lupa mmg melampau ....

24 comments:

cheqna said...

urat banyak putus ler tu
hehehehe

Ummiarissa Mahdi said...

jaga-jaga semut dalam air...hehehe...

Nad MamaZN said...

Sama date ke ngan besday mr k?
Alololo... Ganti blanje mkn mlm ni :)

♥cikmOt♥ said...

ko kena amalkan doa untuk orang pelupa ni...hehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

ni ada yg kena potong elaun bln ni x igt gaji bigboss ni.. hehehe

apepun, epi besday to en panjang,
semoga en panjang-- panjang umo..
murah rezeki, dpt menjadi ketua kuarga yg terbaik & contoh pd anak2..
amin!!!!!

MRS. K said...

bini sapa la ni??
tsktsk

lawoooo tudung mung

syawalsimpsons said...

ko mmg geng la ngan akob...kkakaakakkaka

eima said...

@Nad MamaZN

besday die 2 hari lepas ... tp hari ni br aku teringat wei...mampuih... tp laki aku tu rileks tak de perasaan punnn

Masya said...

pttlah hari tu awak mimpi kene cerai hihihihihi... sebenarnya awak terlupa hari lahir en. panjang... takpa lps ni set sesiap kat hp tau...

@e_da said...

hahah dah banyak tahun mmg kan.. biasanya laki yg lupa besday bini.. appaun semoga en panjang dimurahkan rezki dan bahagia bersama kuarga tersayang

Rasp said...

kena buat reminder kat hp ler tu...
hehehehehe....
hadiah kasi up skit tau :D
pakai minyak wangi extra skit malam ni hehehehhehehe...

Hepi bufday to your hubby :)

eima said...

@Masya

mana ade mimpi cerai .. choi choi...
ai mimpi kena nk kena madu je tau ...hahahhaha

eima said...

@Rasp

pesal nk kena pakai minyak wangi ni ... hahahah lawak la hang ni

bunga_rose said...

birthday dia 2 hari lepas ko baru igt hari ni manja hahaahahahaha... comel sungguh isteri encik panjang ni hahahaha

btw, happy belated birthday encik panjang

Zuraidah Butang said...

heppy besday tu laki akak..len kalik wat reminder kat phone ye..hehe

sy folo akak k..:)

Ya ALya said...

isshhhh....tak patut,tak patut....next year jgn lupa lagi tau....

Papa Mifz said...

tarikh lahir sama dengan den,bulan jer lain,tahun pun sama...hehe

semoga beliau panjang umur dan murah rezeki...amin...

Kesuma Angsana said...

moga kekal bahagia bersama selamanyer.. Lupa tarikh birtday hubby tu biasaler hehehe

mamalieyna said...

Hahaha..biasa ni penyakit org laki ja, hang pun sama ja... :-)

Nway, happy belated besday utk en panjang.. Amin...aminkan doa nya..

mamalieyna said...

Hahaha..biasa ni penyakit org laki ja, hang pun sama ja... :-)

Nway, happy belated besday utk en panjang.. Amin...aminkan doa nya..

Chekgu Azrine said...

biasa la tuh..kdg2 bnda cmni la yg sllu lupa..huhu..semoga hubs sis pnjg umur dan murah rezki

ch@ said...

Hahaaa...ko ni. Walhal beza 8hari je tu. Adoiiiyai. Org lelaki ok je kot. Cuma pempuan je jgn laki terlupa, mau majuk sminggu.

Masya said...

alamak!!! kene madu... sukati jer.. komen kene cerai.. choiiiiii lah.. maaf yer...

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

Amin..

rasanye org lelaki memahami tp kalau laki kita lupa besday kita itu ye buat kita terasa..hehe