Wednesday, March 6, 2013

Hari Jogging Seopis

hari ni aku berjoging dlm opis ni 
dari tingkat 2 sampai ke tingkat 4
berlari naik tangga berlari dlm bangunan

nk berjalan rasa lambat je 
baik berlari 
melayang cam kertas kena tiup angin katenye
itu org kate sbb aku kan kerempeng
sampai hati tau ckp gitu ...dlm usaha gemuk ni ...hihi

dari pagi td ade surat urgent 
yg perlu bergerak pantas

pastu bos kejap² panggey masuk bilik meeting 
lari lagi dr bilik ke level 3 
nasib baik pakai crocs pi opis 
flat dan flexi seswai aku berlari 
dah lama dah tak pakai high heel bagai tu 


balik karang kite bersenam lagi 
2 kenit aku kompom ajak berkejar dlm rumah 
mama ngan anak² sama naik ...


saje nk bgtau hari ni ai bz


13 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku tak pernah bz...camner...hahha

syawalsimpsons said...

aku pon geng la ngan ko

MRS. K said...

untung la wei ada crocs.. :b

bunga_rose said...

comel la crocs ko... aku sejak pindah ofis baru lagiiiii bersenang lenang dari ofis lama, acane?

Nad MamaZN said...

Comel nye crocs die :)

LYAfrina said...

hehe.. hari bz sedunia...
yela.. pkai kasu y selesa sn nak buat kerja ..lebih2 klo kna byk bgerak kan

Fida Ghazi said...

Tetiba rindu bz kt opis. Sebulan lebih lg ni cuti besalin.

mamalieyna said...

Haha..mcm kertas melayang ye..tak baik tau depa ni... kalu k.eina berlari lak, sure kena marah, tkt runtuh bangunn..gegar..hehe..mcm la gemuk sgt kita ni... en suami sllu perli gitu kt umah, kalau tgh melayan anak lompat2x.. huu..

::NureeN:: said...

betoi2.. klau urgent mmg berlari.. tambah nureen punya opis asing ngan bos, so nk lari kena tgk kiri kanan ada keta lalu ke tidak.. berpanas sejap heheh

~aSHa~ said...

sekurang2nya dah bersenam...tak perlu ke taman riadah lagi utk bersenam..sihat tubuh badan...

akak nak kurus...meh tuko meh

azizah :) said...

nasib pakai choc senang nak berlari tambah2 akak kurus..heee

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

aku time x de keje/kuar odit ni pulak internet opis problem, xdpt nak update blog..huhu, next week dah start bz dah mula kuar odit..huhu

cantik kasut crocs tu, crocs mmg selesa..

Aty_Fared said...

Kalau aku..pancit weyyhh..walaupon kurus gak..tp laki aku sound pegerakan aku slow lps2 betanak nih..hewhew..sadis sngguh...