Monday, March 4, 2013

Main Air Kotor

anak² aku ni pantang dengar bunyi air kat luar rumah
dgr je bapak diorg dok siram keta
kemain laju lagi budak 2 org tu keluar nk main air




main air kotor basuh keta .... hisshhh
satu bdn basah ...buih sabun sampai ke kepala 

nasib baik lah abah guna body bath nenek buat basuh keta
abah rembat kat bilik air atas
klu shampoo keta mau nye rosak kulit anak dara ni 
selesai abah cuci keta aku mandikan dua budak tu cepat²

nenek dtg rumah jg abg chicken pox sudah bising sbb die punya shower dah hilang ...wakaka




10 comments:

♥cikmOt♥ said...

untunglah rumah ada porch cam gini...jeles...aku rumah merpati...takde can la nak mandi air gini...huhuhu

eima said...

@♥cikmOt♥

eleh org tu rumah dah siap dah tu kan

Kesuma Angsana said...

budak2 kalau bab2 ni mmg seroonklah depa

::NureeN:: said...

seb baik la shower gel... nenek punya kena rembat hehehe... klau x takot bdn gatai2 ke apa kan nanti :)

mamalieyna said...

Boleh la tu.. 2 in 1.. mandi kereta,mandi anak sekali :-)

Nad MamaZN said...

Aiyokkk! Lisha wat shower cream nenek abes! :)

ieda immi said...

kekek same je dik .. anak2 ko ngan anak2 akak ... even skrg dah besar pun suke no main sabun basuh keter nie huhu ;)

TeacherAzimah said...

Lorrrr blh plak rembat shower bath nenek y? Sabor jer lar hehehehe

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

sama la, zaquan n ziqry pun pantang kita buka pili air dia pun sama time tu lah nak basuh kaki la tgn la..kalau kita leka sikit mmg basah 1 badan la..

lencun alisha main air basuh kereta, sib baik basuh pakai shower bath nenek..

Aty_Fared said...

Bdk2 mmng suker nau main air..anak aku tu pantang aku bkk pintu blk air..laju jer jln nyer...