Thursday, March 21, 2013

Pokok Kelapa Tumbuh Atas Kepala Baby Girl

niat dihati aku ni nk simpan rambut anak ai tu panjang²
aku suka budak pompuan rambut panjang 
comey je kan ... 


alisha mmg dilahirkan dengan rambut yang lebat dan bila usia sebulan lebih rambut die bercacak
aku suka time ni ...semua org pakat tegur rambut ala² Son Goku



bila usia dah mencecah 7-8 bulan rambut alisha makin panjang 
sampai aku leh tocang senget sebelah cam ni 
aku suka aku suka ...


tapi tak lama bertahan rambut tu dahi alisha naik rashes 
sebab berpeluh kot..abah amik keputusan potong 


disebabkan dah tak leh nk tocang², rambut pendek ala boy mama terpaksa letak sepit/hairband je 




tapi tak lama ...dalam 2 bulan lepas hair cut tu 
cekgu alisha dah tocangkan alisha balik 



hari² ade je fesyen yg cekgu buat 
tp cam biasa mmg aku tak sempat nk amik gambo la kelamkabut





gambar yg last ni aku yg tocangkan budak ni ... 3 pokok kelapa atas pala

alisha plak pantang org kate die comey .. tahan je pala tu 
klu dah namanye girl ...pantang puji ..sanggup je kan 






Note : aku tak dak ideas lagi ...godek² gambo...lalallal

22 comments:

Ayu azmir said...

comelnya rambut die...

Kesuma Angsana said...

hehehe sgt2 comel aper

Rasp said...

bagus cikgu alisha...
rajin buat fesyen rambut kat alisha....
bertambah2 cute lah dia :)

@e_da said...

alolooo tomey... rambut deena lambat nau tumbuh tak sabar nak tocang mcm kakak alisya

syawalsimpsons said...

comel la dak tecik..aku pulok yg jeles ni...kakakkakkakak

♥cikmOt♥ said...

iris takmo nye dia...tak dan cakap comel pun dia dah tarik buang...mencik tau...
rambut iris belakang jek panjang...

aku suka hok yang cikgu dia lipat ke dalam tu...comel ja

wahida said...

comel giler kot anak ko ni...buat gaya rambut mcm mana pun, menten je comel...dah besar esok mesti lawa ni nok...

cikgu dia pun rajin nak layan rambut anak ko ni..bagus la cikgu alisha tu...

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

gegirl sangat kalo tocang rambut..cute giler.. (^_^)

Papa Mifz said...

oh cantik dan cute lah Alisha, Mifz nak berkenalan boleh...hehe

Ya ALya said...

anak ya jgn harap la nak ikat rambut ni....mmgmimpi la..mengamuk2 dak kecik tu....geram tau...

Qhaifa Nur said...

comelnya....
siapa yang ada anak gegurl memang akan buat macam tuh.

Nad MamaZN said...

Bestnye jadik alisya ni
Tahan dia diikat rambut
Klu nayli jgn harap la..
Rambut tebal kemain

ch@ said...

Ihiks...comelnya anak dara kau neh. Girl.sungguh. Pasni request smua benda.mahu pinky.

Zuraidah Butang said...

hehehe comel giler ngan rambut die yg seciput tu..heeh

bunga_rose said...

sumer comel, rambut pendek pun comel bertocang lagi tambah2 comel wehhhhh..hihihi

ko tau sbb tu aku tak sabar nak dapat baby girl, aku nak tocang2 rambut anak aku hahaahahah.. aku pantang tengok rambut anak2 sedara aku mmg aku pedajalkan je gerammm

MRS. K said...

ooo.. ko tak cukur semua eh

Cik Anita said...

Lama dah tak singgah sini, eh tengok2 baby dah besar.. hiks :)

ieda immi said...

ahhahha ko nie dik !

comel dah bila dah besar kan ;)

LYAfrina said...

comel je budak2 rambut pokok nyo gni.. asya kecik2 dulu pon, rambut seciput gni gak..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

comellnyerr!!!!
rindu nk ade baby weh!

haah, kalo tocang nampak gegerl sket..

mamalieyna said...

Alaaa jeles ni, ini yg syok ada anzk gegel ni.. :-) comey sunhguh rmbt gitu.. :-)

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

alahai comelnye alisha siap dapat buat 3 pokok kelapa atas kepala..