Monday, March 18, 2013

Rela Aku Tinggalkan je



perkara yang aku tak suka ketika di supermarket
kaunter hanya buka 4-5 lane je pd hari minggu

punya la ramai org beratur
slalunye bila cam ni mmg aku tinggal je  troli yg penuh ngan brg tu
rela tak beli pepe dr rugi masa beratur

situasi ni belaku mmg kerap kali aka selalu 
di satu pasaraya besar yg byk cawangan nye 

mana² cawangan pun sama je 
slalu nye kaunter tak buka 


Note : ideas tak de 2-3 hari ni ...hehehe

15 comments:

.:MamaDhiaAdwa a.k.a Yana:. said...

tinggal jer??memang sempoi..hehehe..

Aty_Fared said...

Aku pon same..sblm beli brg...tngok ramai org ke idak..kalau ramai dn brg tak berape penting..aku mlas nk beli... pon kalau setakat satu dua brg..tak kuase aku...huhu

syawalsimpsons said...

mmg sengal gak o yee..sanggup tinggai..terbaik la

ieda immi said...

samalah ngan akak
selalunya macam tuu
akak punn tinggal aje ..
x daya tunggu
tapi kadang2 tuu hubby tukang tunggu ekeke ;)

Rasp said...

i slalu check dulu kaunter...
kalo ramai & barang yg nak beli tu skit and tak penting...
postpone niat shopping....
leh dtg lain hari tunggu line clear :D
memang malas tul nak beratur lelama....

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

bosankan...biler ramai orang nak bayar...dia bukak kaunter siket jer.. geramkan...kalau saya pun tinggalkan jer...

Masya said...

pernah jugak jadi mcm tu lag² kalau anak dah kata ibu nak kencing tak tahan.. mmg tgl jerlah troli tu...

cheqna said...

cheqna pernah buat sekali..bulan lpas..punyalah ramai manusia..last2 suami suh tinggal je barang yang penuh lam troli tu dan kami keluar dengan rasa tak bersalah...haha
ekceli sebab kami bimbang waktu maghrib habis kalau kami still beratur...

nens cellection said...

setuju2!..nama je hypermarket..kaunter 2 3 jek..nyampah!

TeacherAzimah said...

Kaunter byk...tp yg buka sket jer. Kat pjbt pos pun sama...mmg menguji kesabaran. Tp mmg cool arr tgglkn jer troli yg dah penuh hahaha

Nad MamaZN said...

Katne ni?

mamalieyna said...

Waaaa tinggai gitu je ye, k.eina tak penah buat lagi, tk penah la pnjng sgt barisan, sllu g mydin je barisan panjang sket..

Kesuma Angsana said...

selalu juga terkena sampai kdg ilang sabar !

azizah :) said...

selalu gak kena..nak2 kalau hujung bulan..tapi nak beli punya pasal.. relakan la padahal hati mendidih..hee

ch@ said...

Wah, mmg sempoi la ko kan. Hahaaa... Kalau aku tunggu dan cari baris paling pendek. Tgk brg2 org kt dpn. Tak pernah lg tinggal troli penuh brg, sbb dh pnt cari brg, ngejar askar lg. Kalau nk kena marah ngn laki aku buatla camtukan. Ko mmg sempoi la mek.